Obavijesti

Sport

Komentari 0

Parižani stavili šampanjac na hlađenje. Mbappé dvaput zabio

Parižani stavili šampanjac na hlađenje. Mbappé dvaput zabio
3

PSG već može početi slaviti jer je nemoguće zamisliti da Parižani u zadnja dva kola ispuste šest bodova prednosti i 16 golova bolju razliku pogodaka od Lensa

VIDEO

U posljednjem susretu 36. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio Auxerre sa 2-1 i dva kola prije kraja prvenstva stigao na milimetar od obrane naslova.

Točnije, PSG već može početi slaviti jer je nemoguće zamisliti da Parižani u zadnja dva kola ispuste šest bodova prednosti i 16 golova bolju razliku pogodaka od Lensa.

PSG trenutačno ima 84 boda i +50 razliku pogodaka, a Lens šest bodova manje i +34 razliku pogodak. U slučaju istog broja bodova u Le Championnatu se gleda razlika pogodaka.

Parižani bi u zadnja dva kola morali izgubiti od Strasbourga i Clermonta, dok bi Lens morao dobiti Ajaccio i Auxerre i pritom nadoknaditi veliki zaostatak u razlici pogodaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

PSG je do sjajno otvorio susret u Auxerreu i već nakon osam minuta vodio je 2-0 golovima Kyliana Mbappea (6, 8).

Ligue 1 - Auxerre v Paris St Germain

U nastavku susreta gosti su se malo "uspavali", pa je Auxerre u 38. minuti umalo smanjio, no Rayan Raveloson je pogodio prečku. U 51. minuti Auxerre je ipak zabio, a pogodak je postigao Lassine Sinayoko. Do kraja susreta je bilo nekoliko uzbuđenja na obje strane, ali ne i golova, premda je Mbappe u sudačkoj nadoknadi zatresao mrežu, ali je gol poništen zbog zaleđa.

U ranije odigranom susretu Lens je na gostovanju pobijedio Lorient sa 3-1 i tako praktički osigurao drugo mjesto na ljestvici ispred Tudorova Marseille koji ima pet bodova zaostatka.

Lorient je poveo već u šestoj minuti golom Romaina Faivrea, no gosti su s tri gola u nizu okrenuli rezultat. Strijelci su bili Florian Sotoca (20), Adrien Thomasson (25) i Seko Fofana (87).

Rennes je na gostovanju s visokih 5-0 pobijedio Ajaccio. Junak utakmice bio je Amine Gouiri s tri gola (30, 40, 71), dok je hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer upisao dvije asistencije.

Za goste je zabio i Santamaria (14), te Jeremy Doku (37). Majer je asistirao za prvi i treći gol.

Na ljestvici vodi PSG sa 84 boda, Lens ima 78, a Marseille 73 boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...