Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bivši Messijev suigrač opleo po PSG-u: Da sam morao napraviti to, pokupio bih se u Argentinu

Bivši Messijev suigrač opleo po PSG-u: Da sam morao napraviti to, pokupio bih se u Argentinu

Da sam ja on, oni bi se meni morali ispričati, ali Messi je stavio klub iznad sebe i zato mu treba skinuti kapu, kazao je bivši argentinski reprezentativac Carlos Tévez

VIDEO

Lionel Messi (35) ulazi u posljednje tjedne ugovora s Paris Saint Germainom i izgledno je kako će iduće sezone prijeći u saudijski klub Al Hilal, koji mu je ponudio dvogodišnji ugovor od milijardu eura uz opciju produljenja za još jednu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi u Arabiju

Pokretanje videa...

Messi ide Ronaldovim putem: Navodno prihvatio enormnu ponudu Saudijaca 00:35

Najbolji sportaš prošle godine prema izboru poznate nagrade Laureus prije desetak dana izbačen je iz momčadi jer je bez znanja kluba otputovao upravo u Arabiju. Tri dana poslije stigla je javna Argentinčeva isprika klubu i suigračima, a onda su ga vratili u prvu momčad.

Njegovu bivšem suigraču Carlosu Tévezu (39) nije jasno zašto je Leo to učinio.

- Messi nas sve čini poniznima. Da ste meni, kao svjetskom prvaku, rekli da se moram ispričati jer sam otišao na put na slobodan dan, otišao bih u Rosario i ostao tamo uživajući u piću. Oni bi se meni morali ispričati, ali Messi je stavio klub iznad sebe i zbog toga mu morate skinuti kapu - kazao je Tévez za argentinsku televiziju TyC Sports.

Johannesburg: SP u nogometu, grupa B, Argentina - Južna Koreja

'PSG nije bilo briga za njega'

Legenda Boca Juniorsa, bivši napadač West Hama, Manchester Cityja i Juvea, između ostalih, iskoristio je priliku i kritizirao francuski klub zbog odnosa prema Messiju.

- Možemo navesti tisuću stvari o klubu kojega nije bilo briga za njega od prvog trenutka kad je došao, tako je to. Bilo to zbog Svjetskog prvenstva ili nečeg drugog, ali ne možeš se tako odnositi prema igraču koji je PSG digao na razinu zbog koje ga prepoznaju. Ja nisam igrao protiv PSG-a kad sam bio u Unitedu, bili su u sredini tablice, kakav je bio i City kad sam za njega potpisao - rekao je Tévez.

Svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte idući će mjesec napuniti 36 godina, a ove je sezone za Parižane u 37 nastupa zabio 20 golova i 19 puta asistirao. Uskoro bi se dugogodišnje rivalstvo njega i Cristiana Ronalda (38) trebalo obnoviti u saudijskoj ligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka