To je to što me zanima!

La Liga od iduće godine seli na Arenu? Vraća se i Liga prvaka

Što se tiče Lige prvaka i Europske lige i za gledatelje u Hrvatskoj uzeli smo najjači paket. Kod njih startamo sredinom 2021. godine, rekao je Vladimir Lučić iz "Telekom Srbija grupe"
Vidi originalni članak

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe" rekao je kako se od iduće godine La Liga seli na Arenu Sport dok će se nakon nekoliko godina izbivanja vratiti i Liga prvaka.

To znači da će se od idućeg ljeta, prema riječima čelnika srpskog Telekoma, El Clasico između Real Madrida i Barcelone emitirati na Areni dok će se Liga prvaka preseliti s Planeta Sport na platformu na kojoj je već bila.

La Liga bi se na Areni trebala prenositi idućih pet godina. Iako se hrvatska Arena Sport još nije službeno oglasila, njezin vlasnik u Srbiji otkupio je prava na španjolsko prvenstvo i najjače europsko natjecanje.

- Produžili smo ugovor do 2024. i uzeli kompletna prava za Ligu prvaka i Europsku ligu, što znači da ćemo od jeseni 2021. u Srbiji, BiH i Crnoj Gori na našoj Areni emitirati sve utakmice ova dva prestižna natjecanja. Napomenuo bih i da za španjolsku ligu od sredine 2021. postajemo ekskluzivni emiteri za sve zemlje bivše SFRJ. Planiramo značajno ojačati Arenu sport u regiji. Također, što se tiče Lige prvaka i Europske lige i za gledatelje u Hrvatskoj uzeli smo najjači paket. Kod njih startamo sredinom 2021. godine. Sa zadovoljstvom mogu reći da smo proširili poslovanje Arene sport i u Sloveniji, i to će se uskoro moći vidjeti kroz suradnju sa telekomunikacijskim operaterima u toj državi. Napomenuo bih da smo prije godinu dana s NBA-om potpisali ugovor o suradnji na šest godina - rekao je Lučić.

HRT će i dalje srijedom imati prvi izbor prijenosa Lige prvaka dok će Arena sport preuzeti sadržaj koji je do sada imao Planet sport i kompletnu La Ligu od idućeg ljeta. To znači da će Sport Klub ostati bez dva velika natjecanja koje je prenosio (La Liga i NBA), a pitanje je koliko će još opstati i tenis te engleska Premier liga.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • travarica 15.06.2020.

    imam svih 6 arena tak da se nadam da ce biti tak

  • 15.06.2020.

    Sad ce na Evo tv vratit sport klub, a ukinit arenu. Vec vidim da cu morat raskinit ugovor zbog njihovog bahatog ponasanja...

  • cervelo 14.06.2020.

    Eurosport kanal biciklizma hvala bogu...a ostalo gdje bude kosarke..!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare