To je to što me zanima!

Laporta: U siječnju ćemo dovesti nove igrače, a neki moraju otići

Tražimo formulu kako bismo doveli nove igrače tijekom zimskog prijelaznog roka. Radimo na tome i uspjet ćemo, samouvjereno je rekao predsjednik Barcelone u videu putem kojeg se obratio navijačima
Vidi originalni članak

Predsjednik Barcelone Joan Laporta obratio se navijačima putem društvenih mreža te je najavio kako će u siječnju pojačati momčad. Katalonski div u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka izgubio je od Bayern Münchena 3-0, od vrha La Lige je daleko, a klub pod vodstvom Xavija za sada nije napredovao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dijelim vaše razočaranje zbog ispadanja iz Lige prvaka. Svi se slažemo da moramo osnažiti momčad. Zapravo, neki igrači trebaju otići iz kluba kako bismo zbog financijskog fair playa ostali u budžetu - kazao je. 

Katalonci su zainteresirani za Danija Olma, brazilskog napadača iz Basela Arthura, a u posljednje vrijeme s Barcelonom se povezuje i napadač River Platea Julian Alvarez. 

- Problem je što smo naslijedili ugovore zbog kojih nam je budžet za plaće limitiran. Tražimo formulu kako bismo doveli nove igrače tijekom zimskog prijelaznog roka. Radimo na tome i uspjet ćemo - rekao je Laporta. 

Barcelona je u Münchenu djelovala poput amatera, a iz skupine su ispali nakon 21 godine. Bilo je to u sezoni 2000/01., kad su Katalonci gledali u leđa Milanu i Leedsu, a u momčadi su bili Rivaldo, Philip Cocu i - Xavi Hernández. 

Poraz od Bayerna odveo ih je u Europsku ligu gdje bi se mogao i susresti s Dinamom koji je skupinu završio na drugom mjestu. 
Laporta je ponovno govorio  ujedinjenu što je naglašavao i prije susreta s Bayernom. Smatra da je ono ključno.  

- Sada više nego ikad moramo gledati u istom smjeru i raditi ono što je najbolje za Barcelonu - zaključio je Laporta. 

Barcelona je nakon odigranih 15 kola tek sedma u La Ligi, a za Atleticom koji je četvrti zaostaje šest bodova. Real je na vrhu s osvojenih 39 bodova. Sljedeće kolo Barcelona igra protiv Osasune koja bi ih u slučaju pobjede prestigla na ljestvici. 

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN ž

Idi na 24sata

Komentari 18

  • masterplan 11.12.2021.

    brate mili pa ako sa tim kadrom kojeg imas ne mos primirisat u prva tri onda pisi kuci propalo.. ovo je tragedija sta oni rade.. doveli su za trenera bivseg igraca koji je vodio tamo neki klub u trecim zemljama koji je vjerovatno pokupovao najvrednije igrace koji su postojali u toj ligi (kao klupska karijera ruk.trenera cervara) i onda xavi je majestralan, odlican trener i onda dođe u jos bolju momcad i ne moze nis..

  • Samarsa 11.12.2021.

    Alves je stigao, Cavani stiže, Xavi će biti igrač i trener ivracaju se Messi, Suarez i Neymar.

  • MaliCrniOdIvanaSam 11.12.2021.

    Dajte tog Cabrala, nije skup a moze odigrati dovoljno dobro. Veznjaci nam ne trebaju. Dajte bekove, stopera. Ni krila nam ne trebaju koliko nam trebaju ove pozicije. Rjesavajte se vise Coutinha koji prima 2 i pol milijuna mjesecno, Roberta i Lengleta kojo primaju milijun mjesecno, Umtitija koji prima milijun i pol mjesecno. Ako cete se rjesavati De Jonga, onda dovodite Halanda. Za Ter Stegena nemamo zamjenu, bar za taj novac. Ma bezveze totalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare