Obavijesti

Sport

Komentari 18

Laporta: U siječnju ćemo dovesti nove igrače, a neki moraju otići

Laporta: U siječnju ćemo dovesti nove igrače, a neki moraju otići

Tražimo formulu kako bismo doveli nove igrače tijekom zimskog prijelaznog roka. Radimo na tome i uspjet ćemo, samouvjereno je rekao predsjednik Barcelone u videu putem kojeg se obratio navijačima

VIDEO

Predsjednik Barcelone Joan Laporta obratio se navijačima putem društvenih mreža te je najavio kako će u siječnju pojačati momčad. Katalonski div u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka izgubio je od Bayern Münchena 3-0, od vrha La Lige je daleko, a klub pod vodstvom Xavija za sada nije napredovao. 

Pokretanje videa...

Messi maše fanovima u Parizu nakon transfera u PSG VIDEO

- Dijelim vaše razočaranje zbog ispadanja iz Lige prvaka. Svi se slažemo da moramo osnažiti momčad. Zapravo, neki igrači trebaju otići iz kluba kako bismo zbog financijskog fair playa ostali u budžetu - kazao je. 

Katalonci su zainteresirani za Danija Olma, brazilskog napadača iz Basela Arthura, a u posljednje vrijeme s Barcelonom se povezuje i napadač River Platea Julian Alvarez. 

LaLiga - FC Barcelona v Real Betis

- Problem je što smo naslijedili ugovore zbog kojih nam je budžet za plaće limitiran. Tražimo formulu kako bismo doveli nove igrače tijekom zimskog prijelaznog roka. Radimo na tome i uspjet ćemo - rekao je Laporta. 

Barcelona je u Münchenu djelovala poput amatera, a iz skupine su ispali nakon 21 godine. Bilo je to u sezoni 2000/01., kad su Katalonci gledali u leđa Milanu i Leedsu, a u momčadi su bili Rivaldo, Philip Cocu i - Xavi Hernández. 

Poraz od Bayerna odveo ih je u Europsku ligu gdje bi se mogao i susresti s Dinamom koji je skupinu završio na drugom mjestu. 
Laporta je ponovno govorio  ujedinjenu što je naglašavao i prije susreta s Bayernom. Smatra da je ono ključno.  

- Sada više nego ikad moramo gledati u istom smjeru i raditi ono što je najbolje za Barcelonu - zaključio je Laporta. 

Barcelona je nakon odigranih 15 kola tek sedma u La Ligi, a za Atleticom koji je četvrti zaostaje šest bodova. Real je na vrhu s osvojenih 39 bodova. Sljedeće kolo Barcelona igra protiv Osasune koja bi ih u slučaju pobjede prestigla na ljestvici. 

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN ž

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica