To je to što me zanima!

LeBronu se naklonio i Magic: 'Nešto najbolje što sam vidio'

Neuništivi LeBron je zabijao, zakucavao, asistirao, a onda uz to stigao i podijeliti četiri banane. Lakersi su ove sezone napokon izborili playoff, a sada jure prema konferencijskom finalu na krilima sjajnog Jamesa
Vidi originalni članak

LeBron James (35) ne prestaje rušiti rekorde ni u svojoj 35. godini života. Ovog puta razveselio je svoje fanove fenomenalnom izvedbom u utakmici play-offa protiv Houston Rocketsa koje je predvodio Jamesom Hardenom. James je u 37 minuta provedenih na terenu zabio 36 poena (13/23), uhvatio je sedam skokova, podijelio pet asistencija i blokirao protivnika četiri puta u jednoj četvrtini.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trostruki osvajač NBA prstena pobjedom protiv Houston Rocketsa ostvario je rekordnu 162. play-off pobjedu skinuvši s trona bivšeg igrača Lakersa Dereka Fishera (46).

- Nikad nisam sanjao o tome. Kad sam došao kao klinac u ligu, nikad nisam rekao da želim imati najviše pobjeda u play-offu. Uvijek sam govorio da želim biti dio pobjedničke kulture i igrač za pobjede i da ću napraviti sve što je potrebno da pomognem svojim suigračima da pobjede i ovo je rezultat takvog razmišljanja - rekao je James koji je već najbolji strijelac u povijesti NBA play-offa. 

- Ovo ne bih uspio ostvariti bez svojih suigrača, trenera. Svakoga od dna do vrha: menadžera, vlasnika, trenerskih timova, svih! Svi imaju svoj udio u mom uspjehu jer smo svi dio procesa i uspjeha. Tako da bez obzira gdje sam igrao, u Clevelandu, Miamiju ili sada u Lakersima, bio sam dio tri velike organizacije koje su mi omogućile da budem dio povijesti.

- Snagu koja nam daje sa svojim superherojskim igrama ne može se opisati riječima. Nevjerojatno - sipao je hvalospjeve trener Lakersa Frank Vogel.

- Jedna od najboljih izvedbi koje sam vidio u jednom poluvremenu play-off košarke LeBrona Jamesa. Zabio je sa svakog mjesta na terenu - zadivljen je bio Magic Johnson (61)

Njegov suigrač Anthony Davis otišao je još korak dalje pa tako tvrdi da blokovi u kojima LeBron daje svom protivniku korak prednosti pa ga blokira od iza bi trebali biti nazvani po njemu.

Podsjetimo, Lakersi u prošloj sezoni nisu uhvatili doigravanje, no u ovoj su sezoni pokorili zapadnu konferenciju (52-19) i s prvog mjesta otišli u playoff.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mentalist1 10.09.2020.

    Svaka cast lebronu, sigurno je u top 10 najboljih u povijesti.

  • filozof teški 09.09.2020.

    NBA, kao i drugi sportovi u SAD - get woke, go broke. Gledanost nikad manja u povijesti lige. Ljudi od sportaša očekuju gledati sportsko nadmetanje, a ne političku demagogiju. Osim toga, mnogi Amerikanci su razočarani i ljuti zbog pljuvanja po zastavi i himni.

  • coronaprevara 09.09.2020.

    sta znaci to black lives matter?

Komentiraj...
Vidi sve komentare