Obavijesti

Sport

Komentari 20

LeBronu se naklonio i Magic: 'Nešto najbolje što sam vidio'

LeBronu se naklonio i Magic: 'Nešto najbolje što sam vidio'

Neuništivi LeBron je zabijao, zakucavao, asistirao, a onda uz to stigao i podijeliti četiri banane. Lakersi su ove sezone napokon izborili playoff, a sada jure prema konferencijskom finalu na krilima sjajnog Jamesa

VIDEO

LeBron James (35) ne prestaje rušiti rekorde ni u svojoj 35. godini života. Ovog puta razveselio je svoje fanove fenomenalnom izvedbom u utakmici play-offa protiv Houston Rocketsa koje je predvodio Jamesom Hardenom. James je u 37 minuta provedenih na terenu zabio 36 poena (13/23), uhvatio je sedam skokova, podijelio pet asistencija i blokirao protivnika četiri puta u jednoj četvrtini.

Pokretanje videa...

Kobe Bryant mural 00:31

Trostruki osvajač NBA prstena pobjedom protiv Houston Rocketsa ostvario je rekordnu 162. play-off pobjedu skinuvši s trona bivšeg igrača Lakersa Dereka Fishera (46).

- Nikad nisam sanjao o tome. Kad sam došao kao klinac u ligu, nikad nisam rekao da želim imati najviše pobjeda u play-offu. Uvijek sam govorio da želim biti dio pobjedničke kulture i igrač za pobjede i da ću napraviti sve što je potrebno da pomognem svojim suigračima da pobjede i ovo je rezultat takvog razmišljanja - rekao je James koji je već najbolji strijelac u povijesti NBA play-offa. 

NBA: Los Angeles Lakers at Portland Trail Blazers

- Ovo ne bih uspio ostvariti bez svojih suigrača, trenera. Svakoga od dna do vrha: menadžera, vlasnika, trenerskih timova, svih! Svi imaju svoj udio u mom uspjehu jer smo svi dio procesa i uspjeha. Tako da bez obzira gdje sam igrao, u Clevelandu, Miamiju ili sada u Lakersima, bio sam dio tri velike organizacije koje su mi omogućile da budem dio povijesti.

- Snagu koja nam daje sa svojim superherojskim igrama ne može se opisati riječima. Nevjerojatno - sipao je hvalospjeve trener Lakersa Frank Vogel.

- Jedna od najboljih izvedbi koje sam vidio u jednom poluvremenu play-off košarke LeBrona Jamesa. Zabio je sa svakog mjesta na terenu - zadivljen je bio Magic Johnson (61)

Njegov suigrač Anthony Davis otišao je još korak dalje pa tako tvrdi da blokovi u kojima LeBron daje svom protivniku korak prednosti pa ga blokira od iza bi trebali biti nazvani po njemu.

NBA: Playoffs-Portland Trail Blazers at Los Angeles Lakers

Podsjetimo, Lakersi u prošloj sezoni nisu uhvatili doigravanje, no u ovoj su sezoni pokorili zapadnu konferenciju (52-19) i s prvog mjesta otišli u playoff.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe