To je to što me zanima!

Legenda Celtica: Imam recept kako zaustaviti Luku Modrića

Real je blagoslovljen sjajnim opcijama u veznom redu - Luka Modrić, Toni Kroos, Federico Valverde, Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouaméni. Kante će biti trn u njihovoj peti
Vidi originalni članak

Real Madrid i Chelsea od 21 sat sastaju se u četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Prvi susret igra se u Madridu.

POGLEDAJTE VIDEO: Tajni jelovnici šampiona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Celticova legenda Chris Sutton, BBC-jev komentator i kolumnist Daily Maila, savjetuje Chelseajevog trenera Franka Lamparda kako da zaustavi Luku Modrića i ostatak čudesne španjolske momčadi.

"Real Madrid je izdominirao Liverpool u prošlom kolu. Chelsea ne smije dopustiti da se to i njemu dogodi. N'Golo Kante je trenirao prije ovog susreta i to bi mogla biti velika stvar", piše Sutton i podsjeća da je upravo Kante bio najbolji igrač obje utakmice između Chelseaja i Reala u polufinalu prije dvije godine, a onda i protiv Manchester Cityja u finalu.

NAPAO GA NA PARKINGU Zvijezda Reala može proći bez kazne zbog udaranja protivnika PETA POBJEDA ZAREDOM Realu sad visi i drugo mjesto: Atletico se približio na dva boda

Sutton hvali vezni red Reala. Posebno našeg Modrića...

"Real je blagoslovljen sjajnim opcijama u veznom redu - Luka Modrić, Toni Kroos, Federico Valverde, Eduardo Camavinga i Aurelien Tchouaméni. Kante će biti trn u njihovoj peti. Možda je kockanje staviti ga od starta nakon ozljede, ali on je najbolji osvajač lopti koji može osujetiti Modrića i družinu", nastavlja Sutton.

Dodao je kako Chelsea mora poboljšati realizaciju ako želi imati šanse protiv Reala.

ODUŠEVLJENJE U LONDONU Navijači Arsenala poludjeli za dinamovcem: Dečko izgleda strašno, za taj novac to je krađa TRAŽI POŠTOVANJE Dalić: Fifa nas omalovažava. Kako Livaković, Gvardiol i ja nismo bili među najboljima?

Real je do četvrtfinala došao nakon što je osvojio skupinu F ispred RB Leipziga, Šahtara i Celtica, a onda u osmini finala izbacio Liverpool.

Nakon osvajanja skupine E Chelseaju je trebao preokret u osmini finala za plasman među osam. Izgubio je prvi susret osmine finala kod Borussije (D) s 1-0, a onda pred svojim navijačima na Stamford Bridgeu slavio 2-0.

LJUBAV NA PRVI POGLED Bivši igrač Real Madrida oženio je bogatašicu koja mu može biti majka: 'Mi smo srodne duše'

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ssssssssss 12.04.2023.

    Jad i bijeda od ovog modrica

  • NIKE 12.04.2023.

    Chelsea debelo ispod prosjeka ove sezone, no i dalje nagazna mina pogotovo s Lampardom koji je legenda kluba i koji može jako dobro odraditi ulogu vatrogasca.

  • loler23 12.04.2023.

    I ja imam recept protiv modrica! Glumiti da sam se ozlijedio i ne igrati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare