To je to što me zanima!

Legenda Manchester Uniteda završila u bolnici: Ovih me 60 minuta poslalo na hitnu...

Ovih 60 minuta me poslalo na hitnu, napisao je Ferdinand u opis fotografije svojih stopala na bolničkoj postelji aludirajući na rezultat na semaforu Teatra snova u 60. minuti
Vidi originalni članak

Nekoć su neslomljivi stoperski par Manchester Uniteda činili Nemanja Vidić i Rio Ferdinand, a jučer su itekako slomljeni bili Victor Lindelof i Harry Maguire. I to u nebrojeno navrata.

Liverpool je nadigrao 'crvene vragove' u baš svakom segmentu nogometne igre i utrpao im 'petardu' usred Old Trafforda. Navijači su nikad ranije krenuli napuštati Old Trafford, a Sir Alexu Fergusonu je od šoka izblijedio nos.

Katastrofalnu utakmicu Manchester Uniteda, koji je dovođenjem Ronaldo najavio pohod na titulu engleskog prvaka, najbolje je opisao upravo bivši kapetan 'crvenih vragova'. 

ISFRUSTRIRANI PORTUGALAC VIDEO Ronaldo izgubio živce pa iscipelario veznjaka Liverpoola

- Ovih 60 minuta me poslalo na hitnu - napisao je Ferdinand u opis fotografije svojih stopala na bolničkoj postelji aludirajući na rezultat na semaforu Teatra snova u 60. minuti. Tada je Salah zabio za 5-0...

Legenda Manchester United se, naravno, našalila jer je utakmicu ionako gledao u bolnici, a pravi razlog njegovog posjeta hitnoj zasad nije poznat. Kako god, i takvom je stanju pokazao što misli o igri kluba u kojem je 'dotaknuo zvijezde'.

DEBAKL UNITEDA Solskjaer: Odgovornost je samo moja. Vidjet ćemo što dalje...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MateCro 25.10.2021.

    A vidi mu stopala kao ruke karaktera u GTASA

Komentiraj...
Vidi sve komentare