Obavijesti

Sport

Komentari 122

Liverpool razbio United: Moćni 'redsi' zabili petardu, Pogba unakazio Keitu pa dobio crveni

Liverpool razbio United: Moćni 'redsi' zabili petardu, Pogba unakazio Keitu pa dobio crveni

Salah je zabio hat-trick, a 'crveni vragovi' raspali su se već nakon desetak minuta. Do kraja prvog poluvremena bilo je ogromnih 4-0... Liverpool je sjajnom predstavom deklasirao Manchester

VIDEO

Znalo se da je Liverpool u formi, a da je Manchester United u upitnom ozračju. No, da će već početkom drugog poluvremena Mohamed Salah utrpati hat-trick, a 'redsi' stići do petog pogotka... Tko se tome mogao nadati?

Momčad Jurgena Kloppa slavila je s visokih 5-0 u najvećem derbiju engleskog nogometa na, što je trebalo biti, teškom gostovanju u Manchesteru ostvarivši najveću pobjedu u povijesti međusobnih dvoboja na Old Traffordu ova dva otočka velikana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Navijači Uniteda o Ronaldu VIDEO

'Redsi' su do sada najveću pobjedu na Old Traffordu držali iz ožujka 2009. kada su pobijedili 4-1. Večeras su već nakon 50 minuta igre imali 5-0, a od 61. minute i igrača više, no "stali su na loptu".

Keita je pogodio za vodstvo već u petoj minuti, a samo osam kasnije bilo je 2-0. Jota je povećao prednost Liverpoola.

Salah je u 38. stigao do svojeg prvog gola danas da bi u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena pogodio za velikih 4-0. Raspadnuti United jedva je dočekao odmor, ali odmah u nastavku uslijedio je novi šok.

Manchester United v Liverpool - Premier League - Old Trafford

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme, Salah je majstorski prebacio loptu preko De Gee i zabio za velikih 5-0 u 50. minuti.

Samo dvije minute kasnije novo uzbuđenje. Ronaldo je fantastično s ruba kaznenog prostora pogodio za 5-1, ali gol je poništen zbog zaleđa.

Manchester United v Atalanta

Izraz lica Olea Gunnara Solskjaera pokazao je sve kada je Paul Pogba dobio izravni crveni karton u 60. minuti. Bila je to kap koja je prelila čašu i Old Trafford se počeo prazniti...

Pogba je neoprezno i vrlo oštro ušao u Keitu, kojeg je medicinsko osoblje Liverpoola moralo iznijeti na nosilima. Prema načinu na koji je odnesen, moguće je da se radi o težoj ozljedi.

Rezultat se do kraja nije mijenjao iako su obje momčadi imale prilika pa je Liverpool novom pobjedom nastavio neporažen niz u Premier ligi te zasjeo na drugo mjesto iza Chelseaja s bodom zaostatka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...