Sport

Komentari 4

Legenda Manchester Uniteda završila u bolnici: Ovih me 60 minuta poslalo na hitnu...

Legenda Manchester Uniteda završila u bolnici: Ovih me 60 minuta poslalo na hitnu...

Ovih 60 minuta me poslalo na hitnu, napisao je Ferdinand u opis fotografije svojih stopala na bolničkoj postelji aludirajući na rezultat na semaforu Teatra snova u 60. minuti

Nekoć su neslomljivi stoperski par Manchester Uniteda činili Nemanja Vidić i Rio Ferdinand, a jučer su itekako slomljeni bili Victor Lindelof i Harry Maguire. I to u nebrojeno navrata.

Liverpool je nadigrao 'crvene vragove' u baš svakom segmentu nogometne igre i utrpao im 'petardu' usred Old Trafforda. Navijači su nikad ranije krenuli napuštati Old Trafford, a Sir Alexu Fergusonu je od šoka izblijedio nos.

Premier League - Manchester United v Liverpool

Katastrofalnu utakmicu Manchester Uniteda, koji je dovođenjem Ronaldo najavio pohod na titulu engleskog prvaka, najbolje je opisao upravo bivši kapetan 'crvenih vragova'. 

- Ovih 60 minuta me poslalo na hitnu - napisao je Ferdinand u opis fotografije svojih stopala na bolničkoj postelji aludirajući na rezultat na semaforu Teatra snova u 60. minuti. Tada je Salah zabio za 5-0...

Legenda Manchester United se, naravno, našalila jer je utakmicu ionako gledao u bolnici, a pravi razlog njegovog posjeta hitnoj zasad nije poznat. Kako god, i takvom je stanju pokazao što misli o igri kluba u kojem je 'dotaknuo zvijezde'.

Najčitaniji članci