To je to što me zanima!

Legendarni Argentinac Carlos Tevez završio u bolnici. Požalio se na snažnu bol u prsima...

Naš trener, Carlos Tevez, otišao je u bolnicu La Trinidad u San Isidru s bolovima u prsima. Tamo su obavili prikladne testove i rezultati su bili zadovoljavajući, izvijestio je Independiente, klub kojeg trenira Argentinac
Vidi originalni članak

Slavni argentinski nogometaš Carlos Tevez (40) primljen je u bolnicu u Buenos Airesu nakon što se požalio na bol u prsima. Bivši nogometaš Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Juventusa proveo je noć u bolnici u kvartu San Isidro gdje je obavio i detaljne pretrage.

Tevez je za argentinsku reprezentaciju odigrao 76 utakmica i zabio 13 golova, a 2021. objesio je kopačke nakon što je proveo suton karijere u Boci Juniors.

Trenutačno je Tevez trener argentinskog velikana Independientea, a njegov je klub potvrdio kako je završio u bolnici.

IZBACILI GA IZ MOMČADI Bivši Messijev suigrač opleo po PSG-u: Da sam morao napraviti to, pokupio bih se u Argentinu

- Naš trener, Carlos Tevez, otišao je u bolnicu La Trinidad u San Isidru s bolovima u prsima. Tamo su obavili prikladne testove i rezultati su bili zadovoljavajući. Carlos će danas biti podvrgnut novim testovima koji su dio rutinskog pregleda, zadržat će se u bolnici dok ne završi sa svim testiranjima - izvijestio je klub.

Tevez je 2008. osvojio Ligu prvaka s Manchester Unitedom, s kojim je osvojio i Premier ligu 2008. i 2009. Onda je otišao u City i osvojio FA kup 2011. i Premier ligu 2012.  S Juventusom je dva puta osvojio Serie A i 2015. izgubio finale Lige prvaka protiv Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • unkow 24.04.2024.

    se zna el cijepljen?

  • Obljubljeni 24.04.2024.

    Čistio snijeg do dugo u noć

  • Kokolo Moj 24.04.2024.

    Boc booooc . . . 

Komentiraj...
Vidi sve komentare