To je to što me zanima!

Pao je i Roque! Cro Cop laktom unakazio opasnog Guamca...

Mirko Filipović ostvario je i devetu pobjedu zaredom. Pobijedio je borca Martineza prekidom u prvoj rundi nakon što ga je udario laktom u čelu, a ovaj je prokrvario. Mirku je ovo prvi meč nakon teške ozljede ligamenata
Vidi originalni članak

Mirko Filipović uspješno se vratio u ring nakon teške ozljede! Pobijedio je Cro Cop Roquea Martineza prekidom nakon pet minuta borbe u prvoj rundi. Udario je Mirko Martineza laktom po sred čela, nakon čega je ovaj prokrvario. Suci su zaustavili borbu, a doktori su pokušali sanirati posjekotinu. Nakon nekoliko minuta čekanja, borba je prekinuta i Mirku je dodijeljena pobjeda.

Suci su morali odmah prekinuti borbu jer prema Rizinovim pravilima, čim borac ima neku posjekotinu meč se mora prekinuti jer postoji opasnost da se ta ozljeda pogorša. Najboljem hrvatskom borcu ovo je 9. pobjeda u nizu, a zadnji put je izgubio davne 2013. godine

DOMINACIJA 'Pobjeda!' Ratnik Mirko javio se fanovima nakon trijumfa...

Borba je krenula dosta izjednačeno. Obojica su pokušavala nešto, no bez previše rizika, A onda je Mirko udario laktom Guamca i došao do nove pobjede. 

Mirko se krajem 5. mjeseca trebao boriti protiv Nelsona, no otkazao je borbu jer je ozlijedio prednje križne ligamente. No, njemu je nakon teške operacije trebalo samo četiri mjeseca da se oporavi, za tu ozljedu obično treba šest mjeseci da se uopće može normalno hodati. Rekao je da mu je to bilo najteže razdoblje u karijeri, a uz ozljedu ga je snašla i tromboza, no uspio je hrabri Mirko i to prebroditi i opet se vratiti u ring.

CRO COP Vječni Mirko pola je života u ringu: Tada je svijet bio drukčiji

Cro Copu je ovo vjerojatno pretposljednja borba, a zadnji meč bi trebao imati na Staru godinu, također u "svojoj" Saitama Areni. Dvorani u kojoj je proveo najljepše trenutke karijere...

Idi na 24sata

Komentari 203

  • samo_pozitiva 30.09.2018.

    A kako ti je koljeno? Nikako da nam odgovoriš na to pitanje!

  • nijetebriga 30.09.2018.

    Po kratkom postupku.. tako to zavrsi kad se netko prije meca na Mirka nabrusi kako ce ga sredit, kako ovo kako ono..Tko je sljedeci, tko se usudi dicke lippe riskirat.?.Mirko je tu☺ stoji mu na raspolaganju..

  • jelacicplac 30.09.2018.

    Ti, a meni puca kurac na sve ove vaše komentare i za Mirka. Tako mi je puko da su ga operirali sedam sati i 99 minuta. Evo ga još je u gipsu, ali liječnici odgovorno tvrde da će se do dana mrtvih oporaviti i da će biti spreman dizati mrtve iz grobova. Amen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare