To je to što me zanima!

Legendarni Shaq poručio Jokiću: Rijetko kad nekoga pohvalim. Brate, nevjerojatno je gledati te

Što možemo više reći o Jokeru? Gledao sam ga i vrlo sam impresioniran. Mnoge zvijezde fokusirane su samo na koš, ali Jokić želi dovesti suigrače u prilike za koš. On je prava definicija odličnog igrača, rekao je Shaq
Vidi originalni članak

Košarkaši Denver Nuggetsa poveli su u finalu NBA lige protiv Miami Heata uvjerljivom pobjedom od 104-93 na domaćem terenu u Ball Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legendarni košarkaš Shaquille O'Neal (51) pratio je ostatak ekipe emisije 'Inside The NBA', u kojoj ima ulogu stručnog komentatora. O'Neal s velikom pozornošću prati Nikolu Jokića (28). Naime, Shaq je zadnji centar koji je osvojio nagradu za najboljeg igrača finala. To mu je uspjelo tri godine u nizu (od 2000. do 2002.)

Jokić mu se ove godine može pridružiti kao jedini centar kojem je to pošlo za rukom u 21. stoljeću, a Shaq ga zadivljeno gleda.

ODAO POČAST LEGENDI Jokić se nakon velike pobjede sjetio Dražena: On je jedan od onih koji je za nas otvorio vrata

- Što možemo više reći o Jokeru? Gledao sam ga i vrlo sam impresioniran. Zabija koševe i vodi svoju momčad. Za njega je savršena ona izreka 'pusti da igra dođe tebi'. Prvih pet ili šest minuta nije uzeo ni udarac. On čita akcije daleko prije nego što se one zapravo dogode - rekao je O'Neal nakon utakmice u emisiji Inside The NBA.

Shaq: Jokić je definicija odličnog igrača

O'Neal je oduševljen Jokićevim stilom igre. 

KOMENTAR NA NBA FINALE Denver 'gazi' na Jokićev pogon, Miami muči nadmorska visina?!

- Mnoge zvijezde fokusirane su samo na koš. Jokić traži suigrače i želi ih dovesti u odlične prilike za koš. On je prava definicija odličnog igrača. Osim što sam izgleda odlično na terenu, uz njega i ostali igrači izgledaju dobro. Uopće ne znam je li on igrač koji prvo traži šut ili dodavanje, ali definitivno igra košarku na pravi način - dodao je.

Počinje nova era visokih igrača, a Jokić je na njenom čelu, istaknuo je Shaq.

'TRIPLE-DOUBLE' JOKIĆA Denver poveo u finalu protiv Miamija! Jokić ušao u povijest

- Ovo je nova era visokih igrača. Može ići unutra pod koš, može biti vani na trici, može dodavati, može pokrenuti kontru. Zabit će koš kada poželi. Svaki put donese ispravnu odluku u napadu. Sretan sam što ga mogu gledati. 

Jokić je zatim gostovao u emisiji, a O'Neal je tražio posebnu riječ na kraju intervjua...

- Samo još jedna stvar. Rijetko kad pohvalim nekog visokog igrača, ali brate, ti zaslužuješ svaku pohvalu. Nevjerojatno te gledati - rekao je Jokiću.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mars7 02.06.2023.

    jokic dobro igra

  • maximiliyan 02.06.2023.

    Pa braca smo bre ,nismo bugari🤔😂😂😂😂

  • pomocni tockovi 02.06.2023.

    Tekma je zavrsila oko pol 5-5 ujutro.i odma su post objavili odma.znam jel sam bio nocna.a kad neki nasi igraju ili sta ja znam F1 nema posta.pa daj brate mili

Komentiraj...
Vidi sve komentare