To je to što me zanima!

Messi šokirao transformacijom: 'Nikad nije ovako izgledao...'

Argentinski čarobnjak priprema se za novu MLS sezonu, a očito je uložio vrijeme i trud da ju dočeka u nevjerojatnoj formi. Njegova supruga objavila je snimku kako radi zgibove, a oduševio je i svoje obožavatelje
Vidi originalni članak

Lionel Messi (36) priprema se za novu sezonu američke lige MLS. Legendarni argentinski nogometaš prošlo je ljeto došao u Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama.

Iako je Messi stigao u SAD na kraju MLS sezone, u kratkom je vremenu ostavio svoj pečat. Njegov Inter Miami završio je tek na 27. mjestu (liga ima 29 klubova) i propustio doigravanje, ali ambicije kluba su velike s argentinskim čarobnjakom u sastavu.

Nova MLS sezona trebala bi početi u veljači, a njegova supruga Antonela Roccuzzo (35) objavila je njihovu zajedničku fotografiju iz teretane na Instagramu. Zajedno su odradili trening u društvu fitness trenera Breta Contrerasa, a navijači su ostali u šoku.

Messi u formi života

Razlog je sjajna forma Lionela Messija, koji je u 37. godini života u sjajnoj fizičkoj formi. Možda i u najboljoj u životu, rekli su neki navijači.

Ovo su neki od komentara na društvenim mrežama...

FIFA OBJAVILA Opet Messi?! Objavljena imena trojice nominiranih za The Best

- Čini li mi se, ili je Messi dodao još mišićne mase? Nikad nije ovako izgledao...

- Nabildao se! Moram i ja krenuti u teretanu...

RAZOČARAN SAMIM SOBOM Messi priznao: Shvatio sam da sam idiot čim sam to napravio

- Najveći je mit u povijesti nogometa da Messi ne ulaže truda u svoje tijelo.

Messi dobiva novu nagradu?

Messijeva supruga Antonela prije nekoliko je dana objavila i video u kojem Argentinac radi zgibove s utegom. Očito je uložio puno truda kako bi novu sezonu u novom klubu dočekao u nevjerojatnoj formi.

Messi je u sjajnoj formi i u zalasku karijere, a u siječnju bi mogao dobiti nagradu za najboljeg nogometaša svijeta za 2023. godinu po izboru Fife. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gojko ercegovac 16.12.2023.

    I meni se ser

  • ananirvana 16.12.2023.

    Evo za Nikolinu jedna https://youtu.be/ohJs835BdNE?si=tpOmxo5e4ni8N1Na

  • Lucifer21 16.12.2023.

    Malo g.....o

Komentiraj...
Vidi sve komentare