To je to što me zanima!

Lewandowski: Gotovo je, više ne želim igrati za Bayern!

Ovo pitanje o tome jesam li već igrač Barcelone je još uvijek u zraku. Ne volim biti u ovakvim situacijama. Idemo vidjeti što nam nosi vrijeme, sljedeća dva tjedna, rekao je Poljak
Vidi originalni članak

Moja era u Bayernu je gotova.

Rekao je to Robert Lewandowski (33) po dolasku na okupljanje poljske reprezentacije i otklonio svaku sumnju oko svog ostanka u Bayernu. Poljak definitivno napušta Bavarsku.

OSTAJE LI U BAYERNU? Barcelona je spremna odriješiti kesu za Roberta Lewandowskog PIŠU ŠPANJOLCI Lewandowski sve bliže Barci? 'Počeo je već učiti španjolski'

- To je zasad 100 posto sigurno. U Bayernu sam gotov, ne vidim nikakvu šansu za to da nastavim ondje - još je jednom ponovio.

Barcelona bi trebala biti njegova nova destinacija, ali to, očekivano, još nije želio potvrditi.

- Ovo pitanje o tome jesam li već igrač Barcelone je još uvijek u zraku. Ne volim biti u ovakvim situacijama. Idemo vidjeti što nam nosi vrijeme, sljedeća dva tjedna. Sada se najprije želim fokusirati na obveze s reprezentacijom. Nakon Lige nacija imat ćemo dovoljno vremena kako bismo razgovarali o mojoj budućnosti u klupskom nogometu. Ponavljam, mogućnost da nastavim u Bayernu ne postoji i nadam se da me neće zaustaviti.

Lewandowski ima još godinu dana ugovora, a u igri je, nagađalo se, 35 milijuna eura koliko bi Katalonci platili Nijemcima. 

U Bayern je stigao 2014. godine iz Borussije Dortmund te je tijekom osam sezona šest puta bio najbolji strijelac Bundeslige, zabio je 344 gola u 374 utakmice, a prošle sezone premašio je i rekord slavnog Gerda Müllera (40) po broju golova u sezoni Bundeslige s 41 golom. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • NIKE 30.05.2022.

    Još bi on mogao lagano u Premierligu u United. Oni su dovoljno ludi i bogati da ga uzmu. Barcelona ima financijskih poteškoća, i ne potreban im je igrač kraj Aubameyanga.

  • Lesi se vraća kući 30.05.2022.

    Teško će se levandovski snaći u barci.. Za njega je juve ili inter

  • tom dwan 30.05.2022.

    Barca pokraj Fatia,Aubameyanga koji se pokazao dobar,Dembelea i Toresa dovodi dida😂😂😂 Jos su tu depay itd Sta ce im ovaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare