To je to što me zanima!

'Liječenje je bilo teško, a Barci ću biti zahvalan cijeli život...'

Veliku podršku sam dobio od Barcelone. Male stvari u trenucima poput ovih ne smijemo zaboraviti. Ja nikad neću zaboraviti ono što je Barcelona napravila, rekao je turski golman...
Vidi originalni članak

Punih 10 dana bivši turski reprezentativac i nekadašnji golman Barcelone Rüstü Recber (46) vodio je bitku s korona virusom. Bio je u jako lošem stanju i neko vrijeme je disao pomoću respiratora, ali uspio se oporaviti i prije tjedan dana napustio je bolnicu.

Prvi put nakon virusa, Rustu se javio za AS i opisao kako je izgledalo to mučno razdoblje za njega i njegovu obitelj.

- Liječenje je bilo dugo i jako teško. U Turskoj su koristili lijek za ovaj virus, davali su mi ga 10 dana i uložili puno truda u moj oporavak. Podrška najbližih mi je bila najvažnija. Svi smo se ujedinili i odlučili pobijediti u ovome. Veliku podršku sam dobio od Barcelone. Male stvari u trenucima poput ovih ne smijemo zaboraviti. Ja nikad neću zaboraviti ono što je Barcelona napravila za mene. Na raspolaganju sam uvijek tom klubu - rekao je Recber za AS.

U Turskoj je zaraženo više od 65.000 ljudi, a bivši turski golman imao je tu sreću i uspio se izliječiti uz podršku supruge Isil i obitelji.

 Recber je rekorder po broju utakmica za tursku nogometnu reprezentaciju, preko 120 nastupa kroz dva desetljeća. U više je navrata branio protiv Hrvatske. Na Euru u Engleskoj 1996. zaobišao ga je Goran Vlaović i zabio gol za pobjedu te je tada Rüstü bio tragičar.

Na Euru 2008. je u 122. minuti izveo prekid koji je Turke naposljetku odveo do penala u četvrtfinalu. A na penale su izbacili Bilićeve Vatrene s Europskog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare