To je to što me zanima!

Lijepa i opasna: UFC prvakinja voli thompsona i trbušni ples

Valentina 'Bullet' Ševčenko nova je UFC prvakinja muha kategorije. Kirgistanka pobjede slavi trbušnim plesom, a u slobodno vrijeme obožava pucati. Iako je iz bivše sovjetske republike, preferira - thompsona
Vidi originalni članak

Valentina Ševčenko (30) pobijedila je proteklog vikenida u Torontu Joannu Jedrzejczyk i osvojila UFC pojas u muha kategoriji.

Kirgistanka s peruanskom putovnicom uvjerljivo je slavila nakon pet rundi jednoglasnom sudačkom odlukom.

- Očekivala sam ovakvu borbu od Joanne, znala sam da će biti teško i da se ona nikad ne predaje. Sretna sam što sam pojas osvojila baš protiv nje. Imala sam pravu protivnicu, ne bilo koga. Kad osvojite pojas u takvoj borbi, onda možete reći da ste prava prvakinja - rekla je Valentina Ševčenkom.

To joj je bila 16. pobjeda u UFC-u, ima samo tri poraza, od toga dva od Amande Nunes, aktualne prvakinje u bantam kategoriji.

Kirgistanka je u UFC stigla iz kickboksa gdje je imala 58 pobjeda u 61 meču.

Višestruka je svjetska muay thai prvakinja.

Zanimljivo, Joannu Jedrzejczyk, protiv koje je osvojila pojas muha kategorije, triput je pobjeđivala u amaterskim muay thai mečevima.

Zaštitni znak joj je - trbušni ples, tako slavi pobjede, kad zavrti bokovima, jasno je zašto je mnogima jedna od omiljenih borkinja.

Kad ne udara i ne pleše, Valentina - puca!

POGLEDAJTE VIDEO

Kirgistanka obožava oružje, na Instagramu ima hrpu videa u kojima puca na streljani, a ima i svoj pištolj. Zato i ne čudi tetovaža pištolja, a ni nadimak koji ima u borilačkom svijetu - 'Bullet' Valentina.

Iako je iz republike koja je bila dio SSSR-a, Valetini je američki thompson draži od ruskog kalašnjikova. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LeviBekDesnaNoga 11.12.2018.

    Znaci ja sam tu doso zbog genetskog koda kamena i gebisa m.p.t-a a nakraju nit ustasa nit domobrana nit pevaljke. Zalosno

  • Kranksvester 11.12.2018.

    Kakav clickbait.. sva sreća pa sam odmah na naslovnici prepoznao da se to odnosi na pušku.. ali svejedno sam vam morao doći napisati da se koristite jeftinim forama.. btw članak nisam ni pročitao

  • krilnik 11.12.2018.

    Ne obozava thompsona nego thompson. Akuzativ nezivogam- dajte naucite gramatiku rvatskog jezika!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare