To je to što me zanima!

Lionelu Messiju zbog vrijeđanja prijeti dvogodišnja suspenzija!

Španjolski AS piše kako Conmebol zbog otrovnih strelica želi Messija suspendirati na dvije godine u natjecanjima pod njihovim patronatom. To bi značilo da će Messi propustiti iduću Copu i kvalifikacije za SP u Kataru
Vidi originalni članak

Argentina je u utakmici za treće mjesto na Copa Americi dobila Čile 2-1, ali bilo je tu puno kontroverzi. Na utakmici je pocrvenio i Barcelonin Lionel Messi koji se zakačio s prgavim Čileancem Garyjem Medelom.

Messi je smatrao da je neopravdano isključen, a to je priznao i Medel. Ipak, Leo nije stao samo na prigovorima na terenu. Nakon utakmice opleo je po organizatorima, prema krovnoj južnoameričkoj nogometnoj federaciji Conmebolu. Zvijezda 'gauča' smatra da je cijelo natjecanje namješteno, a zbog toga mu prijeti jedna od najvećih suspenzija u povijesti reprezentativnog nogometa.

- Dobio sam crveni karton zbog svojih prijašnjih riječi o sucima na ovom prvenstvu. To je sramotno pa nisam htio uzeti medalju za treće mjestu jer ne želim biti dio korupcije - oštro je reagirao kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi.

ISKLJUČEN I MEDEL Leo na hlađenju: Messi u svađi s kapetanom Čilea dobio crveni

ARGENTINAC JE LJUT Leo Messi odbio uzeti medalju na Copi: Neću biti dio korupcije

- Ne sumnjam da će Brazil biti prvak ,sve je to namješteno. Ja uvijek govorim istinu, bez obzira na sve. Tako sam mirniji jer ne vidim smisao laži, a uostalom ne moram ni previše govoriti jer se sve jasno vidjelo kroz cijelu Copu - zaključio je Messi.

Španjolski AS piše kako Conmebol zbog otrovnih strelica želi Messija suspendirati na dvije godine u natjecanjima pod njihovim patronatom. To bi značilo da će Messi, ako do takve suspenzije zaista i dođe, propustiti kvalifikacije za SP u Kataru 2022. te Copa Americu sljedećeg ljeta u Argentini i Kolumbiji.

NAKON ISKLJUČENJA Jesus je bio potpuno shrvan: Plakao neutješno na stubama

Messija je posebno zasmetao poraz u polufinalu ovogodišnjeg izdanja Cope protiv Brazila jer smatra da 'gaučima' nisu dosuđena dva penala, a VAR se nije ni oglašavao.

BRAZIL - PERU 3-1 Brazil pobijedio Peru i osvojio Copa Americu nakon 12 godina

A SUDIO FINALE BRAZILU Novi skandal na Copi: Glavni sudac bio optužen za korupciju

- Temelj fair-playa je prihvaćanje rezultata s poštovanjem. To isto vrijedi za procjenjivanje sudačkih odluka, koje ovise i o ljudskom faktoru i uvijek će biti podložne poboljšanjima. Potpuno je neprihvatljivo da se na temelju pojedinačnih incidenata u natjecanju, u kojem pod istim uvjetima sudjeluje 12 momčadi, izvlače teške, neosnovane i lažne optužbe i dovodi se u pitanje poštenje i regularnost Copa Americe - napisali su iz Conmebola u oštrom priopćenju koje je, ako čitate između redaka, naslovljeno upravo na Lea Messija.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • sumarinac 08.07.2019.

    Ljiga..

  • sumarinac 08.07.2019.

    Rokaj

  • MarioKočet 08.07.2019.

    I de zamisli da onda sljd godine Argentina osvoji copu a Messi bio suspendiran 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare