To je to što me zanima!

Liverpool opet grabi iz Leipziga: Stiže mladi francuski branič

Suigrač Danija Olma odigrao je 14 ligaških utakmica ove sezone, a Leipzig je od tih utakmica izgubio samo onu protiv Bayerna. Klopp ga dugoročno vidi u tandemu s Van Dijkom
Vidi originalni članak

Nakon što je rušio sve pred sobom i igrao vjerojatno najatraktivniji nogomet u Engleskoj, a i Europi, ova je sezona za Liverpool bila razočaravajuća.

Takvoj su činjenici kumovale i brojne ozljede među kojima i ona najvažnijeg igrača Virgila van Dijka. Veći dio sezone su stoperski par činili Kabak i Phillips, koji su u više navrata dokazali da jednostavno nisu na najvišoj razini.

VIDEO: ŠTO SE DOGAĐA? Tenzije među 'redsima': Klopp pružio ruku Maneu pa izvisio

Da se ta priča ne ponovi Jurgen Klopp se pobrinuo kupnjom mladog Ibrahima Konatea (21). Liverpool je već u travnju sve dogovorio s talentiranim Francuzom, a jedino oko čega se 'redsi' i Leipzig nisu dogovorili jest visina odštete, no poznati sportski novinar Fabrizio Romano tvrdi kako je transfer gotova priča.

Za drugoplasiranu momčad Bundeslige ove je sezone skupio 14 ligaških nastupa u kojima je njegova momčad poražena tek jednom - od Bayerna

Također je odigrao sve utakmice grupne faze Lige prvaka, dok je utakmice osmine finala protiv budućeg poslodavca odgledao s klupe. 

Podsjetimo, Liverpool je u posljednjem kolu Premiershipa ipak uspio izboriti nastup u Ligi prvaka, a tamo će biti bez Georginija Wijnalduma koji nije produžio ugovor s klubom te će kao slobodan igrač potražiti sljedeći angažman. Zainteresirani stoje u redu, a prva među njima - Barcelona.

BIT ĆE DRAME U NEDJELJU Liverpool nadomak Lige prvaka

Idi na 24sata

Komentari 13

  • HatersGonnaHate 25.05.2021.

    Francuz koji nije francuz dolazi u engleski klub koji nema engleza haha

  • Dr.Gonzo. 25.05.2021.

    Nadam se da odlazi zutozuba Klopparetina i da im slijedi totalni raspad iduce sezone.

  • gelipter69 24.05.2021.

    U tom liverpoolu, više stranaca, neg engleza

Komentiraj...
Vidi sve komentare