Obavijesti

Sport

Komentari 9

Liverpool nadomak Lige prvaka

Liverpool nadomak Lige prvaka

Arsenalu još igra Europa u zadnjem kolu nakon pobjede kod Crystal Palacea, Liverpool se ušuljao na četvrto mjesto tricom Burnleyu i gurnuo Leicester na petu poziciju

VIDEO

Nogometaši Liverpoola ostali su igri za plasman u Ligu prvaka nakon što su u susretu 37. kola na gostovanju pobijedili Burnley sa 3-0. Golove za četvrtu uzastopnu pobjedu "Redse" zabili su Roberto Firmino (43), Nathaniel Philips (52) i Alex Oxlade-Chamberlain (89).

Uoči posljedneg kola Liverpool se nalazi na četvrtom mjestu sa 63 boda koliko ima i Leicester City na petoj poziciji, dok Chelsea na trećem mjestu ima bod više.

Pokretanje videa...

Jürgen Klopp pleše na proslavi naslova prvaka 00:37

Iz ovog trokuta treba tražiti dva kluba koja će se priključiti prvaku Manchester Cityju i doprvaku Unitedu iduće sezone u elitnom natjecanju "Starog kontinenta".

U posljednjem kolu Liverpool će kod kuće ugostiti Crystal Palace, Chelsea gostuje kod Aston Ville, dok će Leicester City na svom travnjaku igrati protiv Tottenhama.

Arsenal je na gostovanju pobijedio Crystal Palace sa 3-1 postigavši dva gola u sudačkoj nadoknadi.

"Topnici" su poveli u 35. minuti preko Pepea, izjednačio je Benteke u 62. minuti, a slavlje gostima donijeli su Martinelli (90+1)  Pepe (90+5).

Premier League - Crystal Palace v Arsenal

Everton je pobijedio Wolverhampton sa 1-0 upisavši prvu domaću pobjedu u zadnjih šest kola. Pogodak odluke zabio je Richarlison u 48. minuti.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 83 boda, United ima 71, Chelsea 67, a Liverpool i Leicester City po 66 bodova. Iz lige su i prije zadnjeg kola ispali Fulham, WBA i Sheffield United. U nedjelju se od 17 sati igraju sve utakmice 38. kola: Liverpool - Crystal Palace, Wolves - Man. United, Man. City - Everton, Aston Villa - Chelsea, Arsenal - Brighton, Leicester - Tottenham, Leeds - WBA, West Ham - Southampton, Fulham - Newcastle, Sheffield - Burnley.

Premiership, 37. kolo:

  • Everton - Wolves 1-0
  • Newcastle - Sheffield 1-0
  • Tottenham - Aston Villa 1-2
  • Crystal Palace - Arsenal 1-3
  • Burnley - Liverpool 0-3
  • WBA - West Ham 1-3
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...