To je to što me zanima!

Loš znak: Srijeda za Arsenal baš i nije najbolji dan u tjednu

Arsenal je izgubio zadnje dvije utakmice u Ligi prvaka koje je igrao u srijedu na Allianz Areni. Bayernu pak nije lako s "topnicima", čak ni kad su veliki favoriti
Vidi originalni članak

Arsenal voli doći u Njemačku. U posljednjih sedam gostovanja izgubio je samo jednom. “Topnicima” odgovara i Allianz Arena. Na njoj nisu izgubili na zadnje dvije utakmice. 
Arsenal je prije dvije godine pobijedio 2-0, a sezonu poslije te igrao je 1-1.

Bayernu nije lako s “topnicima”, čak ni kad su veliki favoriti. Uostalom, prije dva tjedna na Emiratesu Bayern je prvi put izgubio ove sezone. A svi su mislili da će se Bavarci s lakoćom “prošetati” Londonom.

- Mislim da su nogometaši Bayerna ljutiti nakon tog poraza. Mi smo prvi koji su im pružili pravi otpor. Sigurno će nam željeti pokazati da su bolji od nas, pa to su Nijemci - nasmijao se branič Arsenala Per Mertesacker.

I bio je u pravu. Premda će Bavarci reći da nisu ljuti.

- Pa jesmo, bolji smo od Arsenala - kaže Philipp Lahm.

Arsenal je u odličnoj formi, pobijedio je u posljednjih pet uzastopnih utakmica u Premiershipu, te je s 25 bodova, isto kao i Manchester City, drugi na ljestvici.

A Bayern je u petak pokvario svoj savršeni omjer. Igrao je tek 0-0 s Eintrachtom iz Frankfurta.

Wenger ima velikih problema s ozljedama igrača. Večeras ne može računati na Walcotta, Ramseya, Chamberlaina, Ospinu, Artetu, Rosickog, Flaminija, Welbecka i Wilsherea.

Pep Guardiola u nešto je boljoj situaciji, njemu nedostaju samo Ribery, Götze i Rode, dok su Badstuber i Bernat upitni.

Arsenal nije sretan što se igra u srijedu jer su posljednja dva puta u tom terminu i izgubili. Zadnji put od Dinama u Maksimiru.

- Arsenal će zbog brojnih izostanaka preskakati igru. Nabacivat će lopte Giroudu i nadati se da će on nešto napraviti - rekao je trener Bayerna Pep Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cucopljuco69 04.11.2015.

    Navijat ću za Arsenal

  • Gunersss_ 04.11.2015.

    Jedina sreca za bayern je sto arsenalu nema standardnih Wallcota i Ramseya,izgubili su na brzini i nazalost Giroud ulazi u prvi sastav nakon vise od mjesec dana! To je ono sto arsenal koci,te ozljede,al opet,,NECES BAYERNE NECES,nije ti to njemacka,ovo je arsenal!

  • strmi007 04.11.2015.

    Sad će izgubiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare