Obavijesti

Sport

Komentari 25

Loš znak: Srijeda za Arsenal baš i nije najbolji dan u tjednu

Loš znak: Srijeda za Arsenal baš i nije najbolji dan u tjednu
3

Arsenal je izgubio zadnje dvije utakmice u Ligi prvaka koje je igrao u srijedu na Allianz Areni. Bayernu pak nije lako s "topnicima", čak ni kad su veliki favoriti

VIDEO

Arsenal voli doći u Njemačku. U posljednjih sedam gostovanja izgubio je samo jednom. “Topnicima” odgovara i Allianz Arena. Na njoj nisu izgubili na zadnje dvije utakmice. 
Arsenal je prije dvije godine pobijedio 2-0, a sezonu poslije te igrao je 1-1.

Bayernu nije lako s “topnicima”, čak ni kad su veliki favoriti. Uostalom, prije dva tjedna na Emiratesu Bayern je prvi put izgubio ove sezone. A svi su mislili da će se Bavarci s lakoćom “prošetati” Londonom.

- Mislim da su nogometaši Bayerna ljutiti nakon tog poraza. Mi smo prvi koji su im pružili pravi otpor. Sigurno će nam željeti pokazati da su bolji od nas, pa to su Nijemci - nasmijao se branič Arsenala Per Mertesacker.

I bio je u pravu. Premda će Bavarci reći da nisu ljuti.

- Pa jesmo, bolji smo od Arsenala - kaže Philipp Lahm.

Arsenal je u odličnoj formi, pobijedio je u posljednjih pet uzastopnih utakmica u Premiershipu, te je s 25 bodova, isto kao i Manchester City, drugi na ljestvici.

A Bayern je u petak pokvario svoj savršeni omjer. Igrao je tek 0-0 s Eintrachtom iz Frankfurta.

Wenger ima velikih problema s ozljedama igrača. Večeras ne može računati na Walcotta, Ramseya, Chamberlaina, Ospinu, Artetu, Rosickog, Flaminija, Welbecka i Wilsherea.

Pep Guardiola u nešto je boljoj situaciji, njemu nedostaju samo Ribery, Götze i Rode, dok su Badstuber i Bernat upitni.

Arsenal nije sretan što se igra u srijedu jer su posljednja dva puta u tom terminu i izgubili. Zadnji put od Dinama u Maksimiru.

- Arsenal će zbog brojnih izostanaka preskakati igru. Nabacivat će lopte Giroudu i nadati se da će on nešto napraviti - rekao je trener Bayerna Pep Guardiola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem