To je to što me zanima!

Loše vijesti za 'modre': Ivanušec otpao za uzvrat na Maksimiru?!

'Modri' su se u Zagreb vratili s dva gola zaostatka, ali i novim lošim vijestima. Pod velikim je upitnikom nastup Ivanušeca u uzvratu protiv Seville, ali i dvoboju u Gradskom vrtu tri dana kasnije
Vidi originalni članak

Vjerojatno su svi navijači Dinama, ali i trener Seville Julien Lopetegui, začudili kada su vidjeli da će 'modri' u četvrtak na Sanchez Pizjuanu istrčati bez Luke Ivanušeca u prvoj postavi. Nažalost, nešto kasnije dobili smo i potvrdu. Ivanušec nije igrao zbog ozljede aduktora koju vuče još od utakmice s Goricom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ivanušec je nakon utakmice protiv Gorice osjetio bol u aduktoru te je podvrgnut intenzivnom terapijskom programu s ciljem da nastupi protiv Seville. Međutim, nakon jučerašnjeg treninga bilo je jasno da unatoč svim naporima medicinske službe i velikoj želji, volji i trudu Luka još uvijek osjeća posljedice ozljede te neće moći nastupiti - objasnili su iz Dinama.

'Modri' su se u Zagreb vratili s dva gola zaostatka, ali i novim lošim vijestima. Prema svemu sudeći, Ivanušec je otpao i za uzvratni dvoboj koji je na rasporedu sljedećeg četvrtka (24. veljače) od 18.45! Sve će biti ipak jasnije nakon dodatnih pretraga koje bi se trebale odraditi u narednim danima.

NEREDI U SEVILLI VIDEO Nove snimke kaosa na tribinama Sanchez Pizjuana: Policija pendrecima na Boyse

Da za dinamovce stvari budu još gore, Ivanušec možda neće biti na raspolaganju Željku Kopiću ni za iznimno važno gostovanje u Gradskom vrtu samo tri dana nakon druge utakmice 1/16 finala Europske lige. U trenucima kada se lomi prvenstvo.

Dinamo je u Sevilli i bez Ivanušeca odigrao hrabru utakmicu, a tko zna što bi bilo da je igrao i jedan od najvažnijih igrača u ovoj sezoni. Najskuplji nogometaš Dinama ove je sezone zaključno sa Sevillom, propustio tek četiri utakmice (Gorica, Hajduk, Valur, Sevilla), a od toga je samo protiv Gorice utakmicu odgledao s klupe.

NITKO NE ŽELI OTIĆI Osam milijuna €? Liga petice? Ne, hvala, bolje je u HNL-u...

'Modrima' je u Andaluziji falilo malo lucidnosti među posljednjim linijama Seville, baš ono što bi Ivanušec donio momčadi jer eksperiment s Jurićem se pokazao kao potpuni promašaj, kao i njegov udarac u Bona s pola metra...

RIJEČ STRUČNJAKA Pamić: Dinamo od Petkovića danas nema baš nikakve koristi

Idi na 24sata

Komentari 54

  • NIKE 19.02.2022.

    Petkovic jest teški kriminal postao i prodaja njega je pod nus. Covjek manje je na terenu. Ivanusec jest "fensi" igrac ali ne radi razliku na terenu kakvu je radio Lovro Majer.

  • Plava Trava Konj i Krava 19.02.2022.

    Levaju nebi pozeljel pokloniti ni smrtnom neprijatelju a kamoli Dinamu. Uzas od igraca

  • dantejebo 19.02.2022.

    Treba se riješit petka i dovesti livaju...već je jednom ljubio grb zašto nebi opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare