To je to što me zanima!

Louis van Gaal novinaru Skyja: Nemam komentara, gotovo je!

'Ne idem nigdje, pa potpisao sam ugovor na tri godine. Ostajem ovdje od jeseni!', govorio je bivši izbornik Nizozemske prije nekoliko dana. No, došlo je do obrata
Vidi originalni članak

Ne baš popularni menadžer slavnog Manchester Uniteda, na pragu je odlaska iz kluba. Konačno, reći će velika većina fanova 'crvenih vragova', iako se Nizozemac (ponovno) pokazao kao tvrd orah posljednjih mjeseci.

- Ne idem nigdje, pa potpisao sam ugovor na tri godine. Ostajem ovdje od jeseni - govorio je bivši izbornik Nizozemske prije nekoliko dana, uoči finala FA kupa protiv Crystal Palacea. Međutim, došlo je do obrata...

United je jučer na Wembleyu teškom mukom osvojio najstarije nogometno natjecanje i tako za nijansu popravio lošu sezonu. Ipak, sve su brojniji natpisi da će Jose Mourinho preuzeti Manchester United od narednog ljeta. Svjestan je toga i aktualni menadžer. 

Reporter Sky Sportsa James Cooper, susreo je Van Gaala ispred hotela u kojem je odsjeo. Zaželio mu je sreću i upitao ga ima li što za reći, na što mu je Nizozemac kratko dobacio:

- Ne, ne, gotovo je!

Potvrda je to sve snažnijih spekulacija oko karizmatičnog Portugalca i bivšeg menadžera Chelseaja, Mourinha, na klupi 'crvenih vragova'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • mestar 22.05.2016.

    sad vidim da nisu samo novinari velike nogometne neznalice, ima ih puno na formu, kaficima i svugdje koji komentiraju i pisu ono o cemu nemaju pojma. Svi vi koji mislite da je taj napuhanko maurinho bolji nogometni strucnjak, ostavite se pisanja i komentiranja nogometa. U engleskoj i onako naajbolje prolaze klauni,isto kao na forumu i medijima, zato nikad nece bit nogometna sila, niti ce ovi sto u zalutali u analizu, pisanja i komentiranja onoga o cemu nemaju pojma.

  • RobertC 22.05.2016.

    pijani klaun

  • strmi007 22.05.2016.

    bolje za United ako ode

Komentiraj...
Vidi sve komentare