Sport

Komentari 22

Louis van Gaal novinaru Skyja: Nemam komentara, gotovo je!

Louis van Gaal novinaru Skyja: Nemam komentara, gotovo je!

'Ne idem nigdje, pa potpisao sam ugovor na tri godine. Ostajem ovdje od jeseni!', govorio je bivši izbornik Nizozemske prije nekoliko dana. No, došlo je do obrata

Ne baš popularni menadžer slavnog Manchester Uniteda, na pragu je odlaska iz kluba. Konačno, reći će velika većina fanova 'crvenih vragova', iako se Nizozemac (ponovno) pokazao kao tvrd orah posljednjih mjeseci.

- Ne idem nigdje, pa potpisao sam ugovor na tri godine. Ostajem ovdje od jeseni - govorio je bivši izbornik Nizozemske prije nekoliko dana, uoči finala FA kupa protiv Crystal Palacea. Međutim, došlo je do obrata...

United je jučer na Wembleyu teškom mukom osvojio najstarije nogometno natjecanje i tako za nijansu popravio lošu sezonu. Ipak, sve su brojniji natpisi da će Jose Mourinho preuzeti Manchester United od narednog ljeta. Svjestan je toga i aktualni menadžer. 

Reporter Sky Sportsa James Cooper, susreo je Van Gaala ispred hotela u kojem je odsjeo. Zaželio mu je sreću i upitao ga ima li što za reći, na što mu je Nizozemac kratko dobacio:

- Ne, ne, gotovo je!

Potvrda je to sve snažnijih spekulacija oko karizmatičnog Portugalca i bivšeg menadžera Chelseaja, Mourinha, na klupi 'crvenih vragova'.

Najčitaniji članci