To je to što me zanima!

Lovren bocnuo Sosu: Instagram bi morao smisliti kako vratiti stare izbrisane fotografije...

Hrvatski A reprezentativac Dejan Lovren s dozom šale je prokomentirao objavu dijela isprike Borne Sose koji je, podsjetimo, u nadi da će zaigrati za Njemačku izbrisao sve fotografije u dresu Hrvatske
Vidi originalni članak

Borna Sosa bio je 'vruća' tema u hrvatskim medijima nakon što se javno izjasnio kako "nema povratka" nakon što je donio odluku da će nastupati za njemačku reprezentaciju.

No, zapelo je u pravnim aktima Fife koji nisu dopustili Sosi nastup za 'elf' pa je mladi nogometaš Stuttgarta na kraju ostao, barem neko vrijeme, bez dresa reprezentacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

A ostao je i bez uspomena na reprezentaciju budući da je u nadi da će zaigrati za Njemačku izbrisao s Instagrama sve fotografije na kojima je u 'kockastom' dresu.

HNS je danas objavio dio njegove isprike, a najviše je 'lajkova' pokupio komentar Dejana Lovrena.

- Instagram mora nešto smisliti kako vratiti stare izbrisane slike na isto mjesto gdje su i bile - prokomentirao je nogometaš Zenita.

 

''Proteklih se dana u mom životu dogodilo mnogo toga što je na meni ostavilo traga, posebno na mojoj sportskoj karijeri.

Neću bježati od vlastite odgovornosti za situaciju u koju sam se doveo, iako sam u trenutku kad sam donosio odluku o svojoj reprezentativnoj karijeri vjerovao da činim ispravnu stvar.

Donio sam pogrešnu odluku i pritom ispao naivan", prenio je HNS dio Sosine isprike.

PROMJENA PLANA Dalić potvrdio: Sosa neće biti na popisu za Europsko prvenstvo

DOZNAJEMO Ništa ni od mlade repke: Bišćan neće zvati Sosu za Euro U-21!

Mladi naivni nogometaš se ispričao, ali njegovi će postupci ipak imati određene posljedice. Zlatko Dalić ga nije uvrstio u popis putnika na Euro, a na nastavak U21 Eura ga neće pozvati niti Igor Bišćan.

Svjestan velike i nepromišljene pogreške kakvu je napravio ispričao se hrvatskoj sportskoj, ali i sveukupnoj javnosti te se stavio na raspolaganje "ako ga reprezentacija zatreba".

'ISPAO SAM NAIVAN' Sosa se ispričao: Odluka je bila pogrešna i odgovoran sam. Tu sam ako me Hrvatska zatreba...

Idi na 24sata

Komentari 110

  • winduu52 14.05.2021.

    Da su ga svabe uzeli onda nebi govorio kako je pogrijesio i ljubio bi njemacki grb na dresu😂😂

  • Roki38 13.05.2021.

    Sta se ti dejane javljas kad si se udaljio od vatrenih na euro 2016

  • Veritas1991 13.05.2021.

    Lovrene legendooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare