To je to što me zanima!

Lovren tješio Engleze i njihovog tragičara: Trebate biti ponosni

Saka, nemoj se brinuti, pokazao si veliku hrabrost. Događa se to i najboljima, uopće nisi kriv, poručio je Lovren 19-godišnjem Saki koji se našao na meti rasističkih napada
Vidi originalni članak

Englezi su u drami penala izgubili u finalu Europskog prvenstva od Italije, a posljednji penal promašio je mladi Bukayo Saka (19).

POGLEDAJTE VIDEO: Italija slavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saka se poslije toga našao na meti rasističkih napada, kao i dvojica njegovih reprezentativnih suigrača koji su također promašili penale. Izbornik Gareth Southgate jasno je rekao kako je krivac za penale upravo on sam, a ne njegove mlade zvijezde, a podršku tragičaru Saki, kao i Englezima, dao je naš Dejan Lovren.

NESHVATLJIV POTEZ Mladi Saka nije kriv... Jedini tragičar je Gareth Southgate

- Bravo Englezi, trebate biti ponosna nacija. Saka, nemoj se brinuti, pokazao si veliku hrabrost. Događa se to i najboljima, uopće nisi kriv! Vrhunski si igrač - napisao je Lovren.

Hrvatski stoper u Engleskoj je proveo čak sedam godina. Njegov put u Premiershipu počeo je u Southamptonu, a čak šest sezona igrao je za Liverpool.

FOTOGALERIJA: Pogledajte trenutak kada su Talijani podigli europski trofej!

Lovren je isto tako čestitao i Talijanima, no u tom obraćanju nije bio previše rječit. Dapače, napisao je samo: Čestitke Talijanima.

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • meteor1234 12.07.2021.

    Uguznik Lovren

  • cakiric 12.07.2021.

    Koje taj sad lovren

  • Ronald555 12.07.2021.

    Sta ovaj kre pise, boze dragi

Komentiraj...
Vidi sve komentare