To je to što me zanima!

Löw: Svi šute u svlačionici. Ma, nismo ni zaslužili proći dalje...

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw odveo je 'elf' do naslova svjetskog prvaka 2014. godine, ali nakon šokantnog ispadanja u grupi u Rusiji, budućnost mu je upitna
Vidi originalni članak

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw priznao je da njegova momčad nije bila dovoljno dobra da prođe u knock-out fazu Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon šokantnog poraza od Južne Koreje.

Dva gola Južne Koreje u sudačkoj nadoknadi dodatno su potvrdila ispadanje aktualnih svjetskih prvaka već u grupnoj fazi natjecanja. I ne samo to, završili su zadnji u skupini...

TOTALNI DEBAKL Auf Wiedersehen! Šampionsko prokletstvo stiglo je Njemačku

Momčad Joachima Löwa osvojila je samo tri od mogućih devet bodova. Otvorili su prvenstvo porazom od Meksika, a onda su u zadnjim sekundama protiv Švedske došli do pobjede iz slobodnjaka. 

Löw je ostavio otvorenu i mogućnost da nakon 12 godina okonča svoje vođenje 'elfa', nakon što je ponovio povijesni neuspjeh iz 1938., kada je Njemačka zadnji put ispala sa SP-a ovako rano.

- Hoću li otići? Prerano je da odgovorim na to pitanje. Moje razočaranje je još uvijek svježe - rekao je netom nakon utakmice.

ČUDESNA PREDSTAVA Šveđani razmontirali Meksiko i najavili velike stvari na SP-u...

- Nisam ovo mogao niti zamisliti. Bio sam optimističan, treba mi malo vremena da razmislim. Sutra ćemo razgovarati.

- Ovo je totalni šok za nas. U svlačionici je mrtva tišina i nitko ne može objasniti zašto je završilo ovako kako je završilo - rekao je Löw.

Löw nije izmišljao nikakva opravdanja za svoju momčad, nego je realno priznao da nisu bili dovoljno dobri da pokraj Švedske i Meksika prođu u sljedeću fazu natjecanja.

- U ovom trenutku teško je reći [zašto smo ispali]. Razočaranje je jednostavno ogromno.

- Nismo zaslužili opet osvojiti Svjetsko prvenstvo, nismo zaslužili niti proći u osminu finala.

'ELF' ŠOKIRAN! Apsolutna senzacija! Njemačka ispala sa Svjetskog prvenstva

- Naša momčad u ovoj utakmici nije imala tu jednostavnost i otmjenost u igri, koju inače imamo. Također, dinamičnosti, koja nas dovodi do prilika za golove, nije bilo, tako da zaslužujemo biti eliminirani - zaključio je Löw.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fahrix88 28.06.2018.

    Kad ti igraju igrači samo po imenima i zbog bayerna. Jbt Neuer, Khedira, Gomez itd...

  • nijetebriga 27.06.2018.

    Dva dana zalosti u Njem... btw. dva sata nakon utakmice oni diskutiraju i raspravljaju na 2df o porazu njem.. ma koga briga sto ni grupnu fazu nisu prosli.. Od tri utakmice u dvije nisu jedan jedviti gol postigli.. Ono o cemu drugi sute Mats Hummels je sve rekao ..

  • DamTi18cm 27.06.2018.

    Nikako ti dojčlandi da osvoje sssr

Komentiraj...
Vidi sve komentare