To je to što me zanima!

Ludi Lewini rituali: Prvo oblači lijevu kopačku, spava na lijevoj strani, a desert jede prije ručka

Zabio je pregršt golova u karijeri, jedan je od najboljih napadača zadnjih nekoliko godina, a sad je završio ispred dva najveća nogometaša danas, Cristiana Ronalda i Lionela Messija
Vidi originalni članak

Robert Lewandowski (32) zasluženo je odnio nagradu za najboljeg nogometaša 2020. godine prema odluci Fife! Razočarao je popularnog Portugalca, ali ne može se reći da to Poljak nije zaslužio jer je iza njega odlična sezona. No, sve je to počelo mnogo ranije.

KAKVO RAZOČARANJE Pogledajte Ronaldov izraz lica: Saznao da neće dobiti nagradu

 

Život je podredio nogometu i svi koji ga poznaju to će potvrditi. Čak je razvio i neke neobične rituale kojih se drži, a u svemu mu pomaže i podržava ga supruga Anna.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacay mood 😃😃 ☕ @annalewandowskahpba @rl9coffee

Objavu dijeli Robert Lewandowski (@_rl9)

- Taj tip razmišlja 24 sata o pravoj hrani, zdravom životu, redovnom spavanju i treninzima. On je nevjerojatan - rekao je jednom prilikom Pep Guardiola, koji ga je vodio u Bayernu.

Naime, suigrači su se Poljaku čudili što jede desert prije glavnog jela. Bilo im je ludo i neobično, ali iza svega stoji priča.

KAKO SU GLASALI Modrić nije glasao za Ronalda! Za Dalića je najbolji bio Poljak

 

Njegova supruga Anna je bivša prvakinja u karateu i stručnjak za prehranu. Smatra da se slatka hrana probavlja brže pa ističe da se ovom metodom ne miješa s drugim grupama hrane poput bjelančevina i ugljikohidrata. Lewa ovakvim tipom prehrane brže sagorijeva masti.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thank you for all your wishes and kind words🎂🥳😁 I truly appreciate your support 🙏 #RL9

Objavu dijeli Robert Lewandowski (@_rl9)

Njegovi rituali ne zaustavljaju se samo na obrocima. Prije svake utakmice i treninga prvo stavi lijevu kopačku pa onda desnu, a i spava na lijevoj strani kreveta. Tu metodu predložio mu je stručnjak za spavanje jer njome odmara desnu nogu s kojom je postigao pregršt golova u karijeri.

Uz sve to, napadač Bayerna često radi i na kognotivnim sposobnostima pa vježba mozak kako bi mu koncentracija bila na razini.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.12.2020.

    Prije svrsi nego pari.

  • coravnaobaoka 18.12.2020.

    Bolje da ne spava a hrana je stvar linije

Komentiraj...
Vidi sve komentare