Sport

Komentari 5

Modrić nije glasao za Ronalda! Za Dalića je najbolji bio Poljak

Modrić nije glasao za Ronalda! Za Dalića je najbolji bio Poljak

Iako su bivši suigrači, naš Luka Modrić nije glasao za Cristiana Ronalda kao najboljeg igrača svijeta već je svoja tri boda dao Lewandowskom, a iza njega je smjestio Ramosa i Salaha

Zasluženo je najboljim nogometašem prema izboru Fife u prošloj godini proglašen Robert Lewandowski (32) iz minhenskog Bayerna, a za njega su glasali kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (35) i naš izbornik Zlatko Dalić!

Obojica su mu dali po tri boda, a ni boda nisu dali Cristianu Ronaldu (35) i Lionelu Messiju (33)! Luka je odlučio da mu bivši suigrač ne spada među tri najbolja igrača za prošlu godinu te je tri boda dao spomenutom Poljaku, dva je dao kapetanu Reala Sergiju Ramosu (34), a jedan bod Mohamedu Salahu iz Liverpoola.

POGLEDAJTE VIDEO: Životna priča Luke Modrića

Izbornik Dalić također je tri boda dao Lewandowskom, dva Mohamedu Salahu (28), a jedan mladom Kylianu Mbappéu (21) iz francuskog PSG-a. Hrvatski je predstavnik u glasanju za Fifu bio još i novinar SN-a Robert Matteoni koji je glasao za Lewandowskog, Sadija Manea (28) iz Liverpoola i Sergija Ramosa.

Aktualni izbornik Indije Igor Štimac pak je glasao za Liverpoolov trojac - Sadija Manea, Mohameda Salaha i Virgila van Dijka (29). Valja istaknuti da je CR svoje glasove dao Lewandowskom, Messiju i Mbappéu, dok je Messi glasao za Neymara, Lewu i Mbappéa te Portugalcu nije dao ni bod.

A Lewandowski nije glasao ni za CR-a ni Messija, on je tri boda dao Thiagu Alcantari (29), dva Neymaru (28), a jedan Kevinu de Bruyneu (29).

Kako su ostali glasali možete pogledati OVDJE.

 

Najčitaniji članci