To je to što me zanima!

Ludnica preselila na Bernabéu: Ronaldo zapjevao s navijačima

Nakon što je penalom donio trofej Real Madridu, Cristiano Ronaldo je na centru Santiago Bernabéua na spektakularnoj proslavi uzeo mikrofon u ruke i poveo pjesmu s navijačima
Vidi originalni članak

Dan nakon što su u Milanu po 11. put u povijesti kluba postali prvaci Europe, nogometaši Real Madrida ne prestaju s feštanjem u glavnom gladu španjolske prijestolnice.

U rano nedjeljno jutro čuveni pehar s ušima stigao je na madridske ulice i Plaza de Cibeles gdje su tisuće navijača pozdravile heroje "kraljevskog" kluba nakon pobjede protiv Atlética nakon penala 5-3 (ukupno 6-4).

Bio je to samo uvod u večernji doček realovaca na njihovu stadionu Santiago Bernabéu. Organizatori su se potrudili prirediti pravi spektakl sa specijalnim svjetlosno-zvučnim efektima i velikim vatrometom.

Publika je skandirala svakom članu momčadi Zinedinea Zidanea. Najveća zvijezda madridskog velikana Cristiano Ronaldo pri ulasku na stadion dobila je glasni "Siuuu" od navijača, uzvik kojega je Portugalac izrekao kad je osvojio Zlatnu loptu.

-  Dobra večer svima. Majko moja... Ništa, hvala svima na podršci tijekom cijele sezone. Ovaj je trofej i za vas. Hala Madrid! - rekao je Luka Modrić na centru Bernabéua koji se ovaj put, za razliku od prije dvije godine, nije ošišao nakon titule.

- Nisam se ošišao ove godine, nisam ništa nikome obećao. Treba mi snage za Euro - nasmijao se Luka na pitanje novinarke klupske televizije.

Riječi zahvale publici uputio je i drugi Hrvat Mateo Kovačić:

- Dobra večer. Ponosan sam što sam ovdje. Hvala svima! Hala Madrid!

Ronaldo je otišao korak dalje i zapjevao s publikom...

- Moram se svima vama zahvaliti na podršci. Bez vaše podrške ne bismo ovo osvojili. Ponosan sam što nosim ovaj bijeli dres. Mogao bih i zapjevati: "Tako, tako, tako pobjeđuje Madrid! Siuuu!".

Idi na 24sata

Komentari 72

  • dokoza 30.05.2016.

    kakav ego-triper sa God coplexom..

  • nikluk20 30.05.2016.

    trebao se zvati narcis a ne ronaldo :P

  • batmen 30.05.2016.

    Ronaldo je car

Komentiraj...
Vidi sve komentare