Obavijesti

Sport

Komentari 72

Ludnica preselila na Bernabéu: Ronaldo zapjevao s navijačima

Ludnica preselila na Bernabéu: Ronaldo zapjevao s navijačima
5

Nakon što je penalom donio trofej Real Madridu, Cristiano Ronaldo je na centru Santiago Bernabéua na spektakularnoj proslavi uzeo mikrofon u ruke i poveo pjesmu s navijačima

VIDEO

Dan nakon što su u Milanu po 11. put u povijesti kluba postali prvaci Europe, nogometaši Real Madrida ne prestaju s feštanjem u glavnom gladu španjolske prijestolnice.

U rano nedjeljno jutro čuveni pehar s ušima stigao je na madridske ulice i Plaza de Cibeles gdje su tisuće navijača pozdravile heroje "kraljevskog" kluba nakon pobjede protiv Atlética nakon penala 5-3 (ukupno 6-4).

Bio je to samo uvod u večernji doček realovaca na njihovu stadionu Santiago Bernabéu. Organizatori su se potrudili prirediti pravi spektakl sa specijalnim svjetlosno-zvučnim efektima i velikim vatrometom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

🏆 #LaUndecima 🇵🇹 @official_pepe 🇵🇹 @cristiano

Fotografiju objavljuje Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Publika je skandirala svakom članu momčadi Zinedinea Zidanea. Najveća zvijezda madridskog velikana Cristiano Ronaldo pri ulasku na stadion dobila je glasni "Siuuu" od navijača, uzvik kojega je Portugalac izrekao kad je osvojio Zlatnu loptu.

-  Dobra večer svima. Majko moja... Ništa, hvala svima na podršci tijekom cijele sezone. Ovaj je trofej i za vas. Hala Madrid! - rekao je Luka Modrić na centru Bernabéua koji se ovaj put, za razliku od prije dvije godine, nije ošišao nakon titule.

- Nisam se ošišao ove godine, nisam ništa nikome obećao. Treba mi snage za Euro - nasmijao se Luka na pitanje novinarke klupske televizije.

Riječi zahvale publici uputio je i drugi Hrvat Mateo Kovačić:

- Dobra večer. Ponosan sam što sam ovdje. Hvala svima! Hala Madrid!

Ronaldo je otišao korak dalje i zapjevao s publikom...

- Moram se svima vama zahvaliti na podršci. Bez vaše podrške ne bismo ovo osvojili. Ponosan sam što nosim ovaj bijeli dres. Mogao bih i zapjevati: "Tako, tako, tako pobjeđuje Madrid! Siuuu!".

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...