To je to što me zanima!

Ludnica u Londonu: Skromnom Kanteu navijači priredili špalir

Slavlje je krenulo u 85. minuti golom Mounta. Nastavilo se u svlačionici, a kasnije i ispred Stamford Bridge gdje su navijači čekali svoje mezimce. U zapadnom Londonu bila je ludnica
Vidi originalni članak

Chelsea je nakon devet godina ponovno u finalu Lige prvaka. Mlada momčad Thomasa Tuchela demonstrirala je moć i potpuno neutralizirala Modrića i 'kraljeve' koji se praktički nisu vidjeli na terenu protiv fenomenalne engleske momčadi.

ENGLESKI SUDAR ZA TITULU Chelsea ide u finale Lige prvaka, Modrić i realovci na koljenima!

Werner je zabio u prvom poluvremenu za 1-0, a Mount ugasio sve nade Madriđana, ako ih je tad uopće i bilo, u 85. minuti. Slavlje je krenulo već na travnjaku, a nastavilo se i u svlačionici.

Golman Chelseaja Edouard Mendy objavio je na Instagramu snimku neopisivog veselja iz 'plave' svlačionice.

Engleski navijači dobili su zeleno svijetlo za ulazak na stadion posljednja dva tjedna Premiershipa. U srijedu nisu bili na tribinama, ali ovo nisu mogli propustiti. Pivo je teklo u potocima. navijači 'plavaca' napravili su ludnicu ispred Stamford Bridgea gdje su dočekali igrača utakmice N'Gola Kantea. 

Skromni francuski veznjak dvaput je podigao trofej Premiershipa, FA kup, Europsku ligu, a s reprezentacijom 2018. i osvojio Mundijal. Ne, on ne vozi Lamborghini, Porsche, Bentley, Audi ili neku od 'letjelica', već praktični Mini-Cooper. Kakva legenda!

CHELSEA U FINALU Mount: Mogli smo im zabiti pet komada! Tuchel: Ma fantastično

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 06.05.2021.

    Precijenjen u pm..

  • SlucajniOdabir 06.05.2021.

    City ce ih nabubat neviđeno

  • krapinjonac 06.05.2021.

    Kante doktor! Mogao bi ovaj chelsea uzeti lp, ali isto tako bi ih mogli koštati svi ti silni promašaji koji se događaju iz utakmice u utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare