To je to što me zanima!

Ludnica u Londonu! Spursi s dva igrača više slomili Redse u 96.

Liverpool je igrao s devetoricom zbog isključenja Jonesa i Jote te imao bod u džepu do duboko u sudačkoj nadoknadi, kada je Matip zabio autogol i postavio konačan rezultat
Vidi originalni članak

Nogometaši Tottenhama u dramatičnoj su utakmici sedmog kola engleske Premier lige pobijedili na domaćem terenu Liverpool 2-1, golom u 96. minuti i uz dvojicu igrača više.

U otvorenoj utakmici puno toga se događalo u prvom poluvremenu, s tim da je već u 26. minuti Liverpool ostao s igračem manje nakon isključenja Jonesa. Takav odnos snaga Tottenham je iskoristio točno deset minuta kasnije kada je lijepu akciju pogotkom okončao Heung Min Son za 1-0 Tottenhama. Inače, nekoliko minuta ranije Liverpool je zabio pogodak, strijelac je bio Diaz, ali ga je VAR poništio zbog minimalnog zaleđa.

FABRIZIO U AKCIJI Romano opet ljuti Hajdukove navijače objavom o Perišiću: On se želi vratiti pomoći Spursima IZBACIO GA IZ MOMČADI Trener Man. Uniteda u ratu s mladom zvijezdom! Zabranio mu je čak i dolazak u kantinu

Ni igrač manje ni primljeni pogodak nisu omeli Liverpool koji je u nadoknadi izjednačio, a spretno je za 1-1 zabio Gakpo.

U 69. minuti Liverpool je ostao bez još jednog igrača, jedan za drugim žuti karton je dobio Diogo Jota i unatoč samo devetorici na travnjaku Liverpool je sve do 96. minute čuvao bod i 1-1, ali je tada pokleknuo. Slomio ga je njegov igrač, Matip je pogodio vlastitu mrežu za 2-1 Tottenhama.

Tottenham je došao na 17 bodova, koliko ima i Arsenal te imaju bod manje od Manchester Cityja. Liverpool je na 16 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dija7 30.09.2023.

    Liverpool pokraden defitivino, odluke suca i vara su smijesne

  • kajzanavek 30.09.2023.

    Dobro odrađen posel protiv Liverpoola. Na kraju je još jadnije bilo za gledat veselje igrača Tottenhama. Da Matip nije zabil autogol, nikad ne bi pobijedili. Tolko veselje a, s dva igrača više su nemoćni.

  • __Che__ 30.09.2023.

    svaka cast agentu koji je richarlisona uspio prodat za ovakve pare,sve iznad 200€ za njega dat je cisto granicenje s ludoscu,jos jednom svaka cast tom agentu

Komentiraj...
Vidi sve komentare