To je to što me zanima!

Luka čestitao Kovi: Bravo, brate

Mateo Kovačić zabio je dva gola u dresu Hrvatske i to nakon što je zadnji put zabio još tamo 2015. protiv Gibraltara. Čestitke su stizale iako 'vatreni' nisu slavili, a čestitao mu je i kapetan
Vidi originalni članak

Rezultat koji nas ne čini sretnima, ali ima dosta pozitivnih stvari sa kojima možemo biti zadovoljni. Prije svega pristupom i zajedništvom... Bravo za mog brata Matea Kovačića, sretan zbog tebe, poručio je nakon poraza od Portugala (3-2) kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić svom bivšem suigraču iz Reala, Mateu Kovačiću.

Podsjetimo, Kova je za 'vatrene' debitirao 2013. godine, točnije 22. ožujka 2013. godine u domaćoj pobjedi (2-0) protiv Srbije. Do danas je skupio 63 nastupa, a uz jučerašnja dva gola, zabio je još samo Gibraltaru. I to u prijateljskoj utakmici 2015. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Dalić nakon Portugala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bilo je mnogo pričanja, da se od Kove očekuje više, da s takvim životopisom mora više pomoći u hrvatskom dresu, a na sve je odgovorio i sam. 

- Nadam se da nećemo čekati toliko dugo do mog sljedećeg pogotka. Na žalost, nisam puno zabijao za reprezentaciju i, da budem maksimalno iskren prema sebi i drugima, nisam odigrao svoje najbolje utakmice za Hrvatsku. Međutim, moje vrijeme tek dolazi, uvjeren sam da ću puno dati reprezentaciji - rekao je Kova za HNS.

Bilo kako bilo, nadamo se da smo napokon dobili pravog Matea, a tko zna, možda jednom naslijedi Modrićevu 'desetku'. A to bi moglo biti vrlo brzo...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dr Horvat 18.11.2020.

    Koji nasljednik ? Jedini mogući nasljednik bi trebao biti Nikola Vlašić ali..

  • It's kišing 18.11.2020.

    Svaka čast Mateu, ali budimo realni... U 5 godina bi ja sa 100 kila zabio barem 5 komada... Po jedan godišnje...

  • jamesbond7777 18.11.2020.

    Koga cestital?? Kaj opet izgubili 🙄🙄🙄🙄kaj smo ko ovi preko Dunava poceli smo izgubljeno slavit😎😎😎ko je tu lud pitam se

Komentiraj...
Vidi sve komentare