To je to što me zanima!

Luka Dončić kao Djed Božićnjak: Bolesnoj djeci izmamio osmijeh

Ova djeca su prošla kroz puno toga. Nadam se da će im ovo donijeti barem malo sreće u ovim teškim vremenima. Nadam se da će uskoro ozdraviti i nastaviti raditi što vole, rekao je humanitarac Dončić
Vidi originalni članak

U subotu je Božić, vrijeme je darivanja! Dok neki razmišljaju što pokloniti dečku, curi, djeci, supruzi, suprugu ili punici, Luka Dončić se sjetio teško bolesne djece u Kliničkom centru u Ljubljani i barem malo im izmamio osmijeh na lica u ovim, za njih, teškim vremenima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Dončić je iznenadio skoro 200 pacijenata u dječjoj bolnici osiguravši im igračke, poklone, dizajnersku odjeću i potpisane fotografije s porukama podrške. Također, svako dijete dobilo je i vaučer za kupovinu, koji može potrošiti čim napusti bolnicu.

ETO IDEJE Dončić ne zna kako potrošiti 207 mil. $, a suigrač mu poručio: Halo, nisi mi još platio dug!

- Ova djeca su prošla kroz puno toga. Nadam se da će im ovo donijeti barem malo sreće u ovim teškim vremenima. Nadam se da će uskoro ozdraviti i nastaviti raditi što vole. Razmišljam o njima i želim svoj djeci i njihovim obiteljima sretnu 2022. godinu - rekao je Dončić.

- To što Luka, nacionalni heroj Slovenije, ima vremena misliti na ovu djecu je nevjerojatno! Neizmjerno smo zahvalni što je izmamio osmijeh na lici ove djece u vrijeme blagdana - rekao je doktor medicine iz ljubljanske bolnice Marko Pokorn.

VRATIO SE U PROŠLOST Popovicha upitali o Dončiću: 'Zamislite Jugoslaviju; Hrvate, Srbe, Slovence, Hercegovinu...'

Dončić je, inače, zbog ozljede gležnja propustio posljednjih pet utakmica, a navijačima Dallas Mavericksa najveći bi poklon zasigurno bio nastup na božićnoj utakmici protiv Utah Jazza našeg Bojana Bogdanovića.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • lodz68 23.12.2021.

    Zašto nije za Srbiju?? A zašto nije za Španiju ??? Jel mu Srbija nešto dala ?Obrazovanje ,treninge.školovanje ??

  • nokia8 22.12.2021.

    Nije sto mu je otac Srbin ili sto Luka navija za Zvezdu ali zaista je Doncic majstor! Steta samo sto Srbija nije reagovala ranije a ne da sada igra za sloveniju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare