Sport

Komentari 2

Luka Dončić kao Djed Božićnjak: Bolesnoj djeci izmamio osmijeh

Luka Dončić kao Djed Božićnjak: Bolesnoj djeci izmamio osmijeh

Ova djeca su prošla kroz puno toga. Nadam se da će im ovo donijeti barem malo sreće u ovim teškim vremenima. Nadam se da će uskoro ozdraviti i nastaviti raditi što vole, rekao je humanitarac Dončić

U subotu je Božić, vrijeme je darivanja! Dok neki razmišljaju što pokloniti dečku, curi, djeci, supruzi, suprugu ili punici, Luka Dončić se sjetio teško bolesne djece u Kliničkom centru u Ljubljani i barem malo im izmamio osmijeh na lica u ovim, za njih, teškim vremenima.

Naime, Dončić je iznenadio skoro 200 pacijenata u dječjoj bolnici osiguravši im igračke, poklone, dizajnersku odjeću i potpisane fotografije s porukama podrške. Također, svako dijete dobilo je i vaučer za kupovinu, koji može potrošiti čim napusti bolnicu.

- Ova djeca su prošla kroz puno toga. Nadam se da će im ovo donijeti barem malo sreće u ovim teškim vremenima. Nadam se da će uskoro ozdraviti i nastaviti raditi što vole. Razmišljam o njima i želim svoj djeci i njihovim obiteljima sretnu 2022. godinu - rekao je Dončić.

NBA: Minnesota Timberwolves at Dallas Mavericks

- To što Luka, nacionalni heroj Slovenije, ima vremena misliti na ovu djecu je nevjerojatno! Neizmjerno smo zahvalni što je izmamio osmijeh na lici ove djece u vrijeme blagdana - rekao je doktor medicine iz ljubljanske bolnice Marko Pokorn.

Dončić je, inače, zbog ozljede gležnja propustio posljednjih pet utakmica, a navijačima Dallas Mavericksa najveći bi poklon zasigurno bio nastup na božićnoj utakmici protiv Utah Jazza našeg Bojana Bogdanovića.

NBA: Utah Jazz at Dallas Mavericks

Najčitaniji članci