To je to što me zanima!

Modrić opet među najboljima: Ozljeda? Ništa strašno, grčevi

Kako je utakmica odmicala igra Reala sve je više ovisila o njemu. Modrić je odigrao sedam ključnih dodavanja, više od bilo kojeg drugog igrača, piše BBC
Vidi originalni članak

Ante Čačić i svi hrvatski navijači zadržali su dah. Luka Modrić primio se za mišić lijeve noge u drugom produžetku. Na istom stadionu u studenom 2014. godine kad su igrali Italija i Hrvatska, Luka je počeo šepati. Zidane je već napravio tri zamjene i nije bilo druge nego stisnuti zube. Stisnuo ih je, a na kraju je stisnuo šaku.

- Nije ništa ozbiljno, samo grčevi. Bio sam umoran, teško vrijeme, vlaga... Bilo je teško trčati. Sad nas čekaju velike utakmice na Euru, nadam se da ćemo napraviti veliki rezultat. Mi to možemo - rekao je Modrić nakon utakmice za HRT.

Ključ Reala

Real je osvojio 11. europski naslov, Atletico je pao na penale, a Modrić je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje nove europske krune, piše BBC. 

Odigrao je Luka najviše ključnih dodavanja, a kod Reala BBC je najvišu ocjenu, devetku, dao kapetanu Sergiju Ramosu koji se specijalizirao za golove Atleticu u finalu, doduše, ovaj put iz zaleđa, dok su Modrić, Bale i Casemiro dobili osmice.

- Kako je utakmica odmicala igra Reala sve je više ovisila o njemu. Modrić je odigrao sedam ključnih dodavanja, više od bilo kojeg drugog igrača - piše BBC.

Na Goalu možete vidjeti kompletnu analizu Modrićeve igre u finalu.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • 30.05.2016.

    fantastičan klub ovaj Real, fantastični nogometaši, pašu uz ovaj klub

  • Bob Rock_1_1 30.05.2016.

    Luka odlican, nije bio najbolji ali medu najboljim svakako. Kontrola i protok lopte odlicni, defenzivne obaveze obavio skoro pa savrseno a u napadu izbaci dva puta suigrace u zicer prilike (zicer s obzirom tko su mu suigraci). Sada sto neki smatraju da je morao zabiti gol i imati bar tri asistencije da bi bio odlican, paa to samo dokazuje da su ili balavci ili ne kuze nogomet.

  • Razuman1970 29.05.2016.

    Hehe...e, j***e Modric. Marcelo i Danilo su bili prisutniji i aktivniji od njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare