To je to što me zanima!

Luke Shaw fantastičnim golom srušio rekord svih finala Eura!

Nakon sjajnog ubačaja na drugu stativu pustio je da lopta padne pa ju iz prve zakucao uz bližu stativu. Gianluigi Donnarumma na golu Italije bio je nemoćan, a Englezi su počeli slaviti
Vidi originalni članak

Utakmica finala Europskog prvenstva tek krenula, a Engleska je već bila u vodstvu! Majstorski gol Lukea Shawa gurnuo je Engleze korak bliže do prvog naslova europskog prvaka već u drugoj minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I to kakav gol. Bio je zaista sjajan. Toliko kritizirani Shaw (Mourinho ga nije volio) odigrao je turnir života, a gol Talijanima u finalu bila mu je posebna nagrada.

Nakon sjajnog ubačaja na drugu stativu pustio je da lopta padne pa ju iz prve zakucao uz bližu stativu. Gianluigi Donnarumma na golu Italije bio je nemoćan i Englezi su počeli slaviti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Slavilo se i na tribinama gdje su David Beckham i Tom Cruise veselo proslavili 'domaće' vodstvo pošto obojica navijaju za Engleze.

VIDEO: NA FINALU I ŠUKER Becks, daj šapu: Beckham i Tom Cruise proslavili gol Engleske

A Luke Shaw je ovim golom srušio rekord finala Europskih prvenstava. Zabio je najbrži gol ikada nakon samo jedne minute i 57 sekundi srušivši Chusa Peredu čiji je gol za Španjolsku protiv Sovjetskog saveza 1964. skoro 60 godina stajao na samom vrhu ljestvice.

Inače, engleski bočni igrač ovim golom ušao je i na vječnu ljestvicu najbržih golova na Euru ikada. Zauzeo je četvrto mjesto.

Pet najbržih golova na Euru:

  1. 1:07 min – Dmitri Kiričenko (Rusija – Grčka 2:1, EP 2004)
  2. 1:39 min – Yussuf Poulsen (Danska – Belgija 1:2, EP 2020)
  3. 1:40 min – Robert Lewandowski (Poljska – Portugal 3:5 11m, 1:1, EP 2016)
  4. 1:57 min – Luke Shaw (Engleska – Italija, EP 2020.)
  5. 2:00 min – Robbie Brady (Irska – Francuska 1:2, EP 2016)
Idi na 24sata

Komentari 16

  • nijetebriga 12.07.2021.

    Cestitke Talijanima, drago mi je kao da smo mi, a Englezi, nek se idu suncat,la papa  sto kaze Sime.. Zaboravili da utakmica traje 90 minuta, sa ☺☺ nadoknadom 95, produzetcima 120.. ☺☺Db pa nikad vise nigdje nista ne osvojili, samo zato sto su tako arogantni, sto nikog ne respektiraju..

  • Trump Jong Un 12.07.2021.

    Uvijek navijam za ove koji koriste kremu za sunčanje pa ne pocrne

  • 11.07.2021.

    It's coming to Roooomeeeeeee!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare