To je to što me zanima!

Lutonov gazda Daliću: Umjesto Sluge mogao si pozvati i čistača

Koji je smisao da ga zovu u reprezentaciju i da odlazi ondje ako ga neće isprobati?! Ako neće stjecati iskustvo nego samo trenirati s trenerom golmana, to nema smisla i sigurno je i njemu frustrirajuće, kaže Jones
Vidi originalni članak

Lutonov gazda Nathan Jones otvoreno je poludio na Zlatka Dalića. Nakon završetka listopadskog reprezentativnog ciklusa Simon Sluga (27) vratio se u svoj klub. Još jednom bez minute na golu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sva tri dvoboja "vatrenih", protiv Švicarske, Švedske i Francuske, branio je Dominik Livaković, pa je Sluga ostao jedan od rijetkih, uz Oršića i Čolaka, koji nije dobio šansu.

E pa njegov klub, koji se lani spasio od ispadanja iz druge engleske lige, a ove je sezone krenuo sa sedam bodova u četiri kola, sve teže gleda kako ostaje bez golmana, a nepotrebno. Barem oni to tako vide.

Sluga je dvaput branio za Hrvatsku, drugi put u studenom prošle godine. Otad dolazi na svako okupljanje i ne brani. Bili su u tom malom klubu i te kako ponosni da imaju hrvatskog reprezentativca, ali sad taj ponos prelazi u ljutnju.

- Ne mogu komentirati Hrvatsku i što oni rade, ali isto su tako mogli pozvati i čistača! Kad već ionako neće igrati. Samo ode tamo, trenira i nema ga u klubu - rekao je Jones.

Nastavio je paljbu po Daliću:

- Koji je smisao da ga zovu u reprezentaciju i da odlazi ondje ako ga neće isprobati?! Ako neće igrati i stjecati iskustvo nego samo trenirati s trenerom golmana, to nema smisla i sigurno je i njemu frustrirajuće jer se ne čini da će dobiti i minutu na terenu. A nama je frustrirajuće što ga bezveze izgubimo, vraća se tek u petak, a uopće nije igrao.

Onda je Jones ipak malo "stao na loptu". I sagledao priču i iz drugoga kuta:

- Dobra je stvar što u Hrvatskoj vjerojatno vidi obitelj, a mladom je čovjeku uvijek teško biti bez obitelji. Menatlno će mu to pomoći. Također, tamo je trenirao s Lukom Modrićem i to je dobra stvar.Sluga je u ljeto 2019. godine došao iz Rijeke, koja je za njega dobila 1,7 milijuna eura. U 38 utakmica primio je 56 golova i u osam susreta sačuvao mrežu netaknutom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • IgorNeralić 17.10.2020.

    a u pravu je.. za livakovića se zna.. nit mu treba rutine i samopouzdanja.. mogao je ovom dati bar poluvrijeme na prijateljskoj

  • krkonosebeskidi 17.10.2020.

    Livakovic uopce nije dobar golman mogo je makar protiv svicarske koju minutu pruziti slugi dalic malo on glumi skromnost vidi se to

  • ante018 17.10.2020.

    Stavite vi onda drugog golmana cistaca, kad svakako ne brani drugi golman

Komentiraj...
Vidi sve komentare