To je to što me zanima!

Ma ovo je podvig, fantastično; Pokazali smo da smo mudonje

Svaka čast mojim igračima, ne bih ih mijenjao ni za što, rekao je nakon utakmice autor Dinamova uspjeha u Europi Igor Jovićević. Antonio Marin otkrio je: "Lopta mi je prešla preko noge..."
Vidi originalni članak

Dinamo je srušio Manchester City u Maksimiru i izborio proljeće u Ligi prvaka! Nije šala, to je doista pošlo za rukom juniorima "modrih" koji su bili bolji 1-0 na Hitrec-Kacianu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Antonio Marin zabio je pobjednički gol za momčad Igora Jovićevića koja je osvojila drugo mjesto u skupini i nastavlja natjecanje u 1/16 finala, odnosno play-offu gdje će igrati protiv neke od momčadi iz dijela natjecanja za prvake.

Nakon završetka utakmice skočili su juniori Dinama, izgrlili se i izljubili na travnjaku, zapjevali "Nebo se plavi, bijeli se Zagreb-grad" s trenerom Jovićevićem i čestitali jedni drugima.

- Podvig je proći dalje u ovakvoj skupini i eliminirati juniore najskuplje momčadi na svijetu. Kad samo vidite kakve uvijete imaju te momčadi, znate koliko smo fantastičan rezultat napravili - rekao je nakon utakmice Jovićević.

- Svaka čast mojim igračima, ne bih ih mijenjao ni za što - dodao je.

STRAŠAN GOL ANTONIJA MARINA City pao u Zagrebu! Dinamovi klinci imaju proljeće u Europi!

A na našu opservaciju o mogućim protivnicima u sljedećoj fazi natjecanja, gdje će Dinamo biti gost Šerifu, Zaragozi, Midtjyllandu, Derby Countyju, Portu, kijevskom Dinamu, Rangersu ili Rennesu, Jovićević je rekao:

- Sve su to jake momčadi.

Junak pobjede bio je Antonio Marin, koji je zabio spektakularan gol u 20. minuti.

- Na kraju je sve ispalo savršeno. Kod gola je lopta malo prešla preko noge, ali eto, svejedno je završila tamo gdje je trebala. Odigrali smo pravu mušku utakmicu i zasluženo prošli - rekao je.

Renato Josipović također je bio sjajan, golman Dinamovih juniora obranio je sve što je trebao obraniti.

- Velika pobjeda! Sretni smo, pokazali smo da smo mudonje protiv ovako jake momčadi - kazao je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ..D a r k w o o d.. 11.12.2019.

    Da Dinamo ima 20% samo sponzorskih prihoda ko ove bogataške ekipe pa mi bi harali Europom jer nebi morali toliko rasprodavat, bio bi Dinamo u odnosu na ostale barem ono što je reprezentacija naša u odnosu na ostale repke, uostalom ovaj Dinamo zadnjih 20 godina i daje 80% reprezentativaca u reprezentaciju!

  • dundo1982 11.12.2019.

    Nadam se da ce i veceras Dinamo pokazati musku igru i pobijediti.Bravo za momke ,vjerojatno cemo neke uskoro gledati u prvoj postavi Dinama

  • mudrac bez pameti 11.12.2019.

    Pobjeda Dinamove mlade momčadi bad Cityevom je jednaka kao kad seniorska momčad pobjedi Istru. Nikakvo iznenađenje. S razlogom spada u ponajbolje omladinske škole u Europi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare