Obavijesti

Sport

Komentari 43

City pao u Zagrebu! Dinamovi klinci imaju proljeće u Europi!

City pao u Zagrebu! Dinamovi klinci imaju proljeće u Europi!
6

Bravo Dinamo, bravo majstori... U Zagrebu se Ligu prvaka gleda u dva termina, u Zagrebu se igra - europski nogomet! Marin je za pobjedu zabio kolosalno, iz slobodnjaka u rašlje sa 19 metara

VIDEO

Dinamo 11. ili 12. veljače igra play-off osmine finala Lige prvaka mladih! Modra mladost si je pobjedom nad Manchester Cityjem, 1-0 na Hitrec-Kacianu, osigurala: proljeće u Europi!

Ždrijeb će biti u švicarskom Nyonu, u ponedjeljak 16. prosinca, a potencijalni protivnici su: Šerif, Zaragoza, Midtjylland, Derby County, Porto, Dinamo Kijev, Glasgow Rangers i Rennes.

Junaci uvertire večerašnjeg sraza A momčadi Dinama i Man Cityja su trener Igor Jovićević i njegovi učenici Josipović, Hrvoj, Jurišić, Gvardiol, Šutalo, Franjić, Marin, Julardžija, Šipoš, Krizmanić, Radonja, Karrica, Kočar, Krkalić, Nikolić, Janković, Svržnjak, Jurčec...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gledali su ih skauti najvećih europskih klubova. Na Hitrec-Kacianu bili su Atletico Madrid, Inter, Manchester United, Valencia, Benfica, Real Sociedad, Eintracht, Wolfsburg, Lille, PSG, Celtic...

Englezi su od ukupno 95 bili bolji samo 'mizernih' 5 minuta. I to prvih 5 minuta. Renato Josipović je skinuo dvije-tri uvodne šanse, a onda je travnjakom zagospodario i do kraja dominirao Dinamo.

Najava trijumfa bila je sjajna solo-akcija Leona Šipuša koji je oduzeo loptu Ikeru Pozu, riješio ga se laganim driblingom pa odapeo prema Cityjevom golu, a prizemna je lopta prošla par centimetara pored gostujuće desne vratnice.

Ključni trenutak bio je - nogometna poezija: Antonio Marin je iz slobodnjaka sa 18-19 metara skinuo paučinu iz lijevih rašlji vratiju Gavina Bazunua!

Svjetski gol za 1-0 nakon točno 20 minuta igre i Dinamo je imao sva tri boda, a za prolazak tj. plasman u play-off bio mu je dovoljan i bod.

Jovićević: Man. City je juniora platio čak četiri milijuna funti
Jovićević: Man. City je juniora platio čak četiri milijuna funti

Sjajni modri klinci su bez manje-više ikakvih problema odradili posao do kraja, mogli pobijediti i uvjerljivije, a nakon trostrukog zvižduka grčkog suca Georgiosa Kominisa krenula je provala plavog oduševljenja i veliko, zasluženo slavlje Dinamove mladosti u Zagrebu!

U drugoj utakmici C skupine Lige prvaka mladih Atalanta je u Donjecku sa 2-1 pobijedila Šahtar i tako si osigurala prvo mjesto tj. izravni prolazak u osminu-finala, a Ukrajinci su ispali iz Europe.

Baš kao što su ispali i Englezi koje su izbacili - fenomenalni mladi Hrvati, kolosalni Dinamovi klinci pod ravnanjem Igora Jovićevića.

Bravo Dinamo, bravo majstori, u Zagrebu se Ligu prvaka gleda u dva termina i u Zagrebu se igra - europski nogomet!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

zenzacija američki ambasador 20:07
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub