To je to što me zanima!

Mačevaocu Hadžiću zabranili su pristup olimpijskom selu: Žene ga optužile da ih je napastovao

Olimpijac porijeklom iz Bosne i Hercegovine smješten je odvojeno od kolega iz američke reprezentacije zbog optužbi da je od 2013. do 2015. spolno zlostavljao tri žene
Vidi originalni članak

Mačevalac Alen Hadžić (29) rezerva je u američkoj  reprezentaciji na Olimpijskim igrama. Natjecanje u Tokiju očekuje i fizički odvojen od kolega zbog optužbi za seksualno zlostavljanje.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatski olimpijci u Tokiju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hadžić je u Japan doputovao odvojenim letom i ne smije se približiti olimpijskom selu jer su ga tri žene optužile da ih je napastovao od 2013. do 2015. Dvije od njih bile su mačevalke s kojima je studirao na sveučilištu Columbia.

Američki centar za siguran sport suspendirao je sportaša koji vuče porijeklo iz Bosne i Hercegovine početkom lipnja. Činilo se kako neće smjeti nastupiti na Igrama, ali žalio se arbitraži koja je promijenila odluku i dozvolila mu sudjelovanje uz zabranu kontakta sa žrtvama.

- Optužbe nisu istinite - rekao je Hadžić za USA Today.

Njegov odvjetnik u međuvremenu se izborio da ga premjeste u hotel u blizini olimpijskog sela kako bi se lakše mogao pripremati za nastup.

U slučaju ozljede ili bolesti nekoga od američkih mačevalaca, borit će se za medalju u disciplini épée 25. srpnja (pojedinačno) i 30. srpnja (momčadsko natjecanje).

POGLEDAJTE SLOW MOTION ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Idi na 24sata

Komentari 18

  • duš man 25.07.2021.

    a jest, i ja sam ga vidio da sa maskom i šeširom Zoroa trči ulicama i curama jednim potezom floreta otkapča grudnjake... a mi drugi trčimo za njime da nekaj vidimo.....😁

  • Ja sam sam 24.07.2021.

    Prekomjerna upotreba Mača😉

  • 24.07.2021.

    Cudno da mu Ameri nisu spakovali torbe i vratili odakle je i dosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare