To je to što me zanima!

Magic Johnson: Bogdanović? S njim mogu i do finala NBA lige!

Knicksi su na omjeru 33-18, šest pobjeda manje od Bostona koji je na vrhu. Jasno je da Babo s novom momčadi ide u napad na konferencijski naslov, a možda i NBA prsten
Vidi originalni članak

Cijeli NBA priča o potezu kojeg su izveli New York Knicksi, a koji uključuje našeg Bojana Bogdanovića (34). Babo nakon godinu i pol dana napušta Detroit Pistonse i odlazi u Knickse koji imaju jako dobru sezonu. Nalaze se na četvrtoj poziciji istočne konferencije, a s Bogdanovićem ciljaju na puno više.

Bit će treći Hrvat u Knicksima nakon Brune Šundova (43), 2004. pa od 2004. do 2005. i Marija Hezonje (28), od 2018. do 2019.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Babo trpa trice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BABO JE SPAŠEN Bogdanović napušta najlošiju momčad NBA-a, ide u Knickse!

O ovom tradeu progovorio je i jedan od najvećih košarkaša u povijesti, legendarni Magic Johnson.

"S obzirom na to da su Knicksi doveli Bojana Bogdanovića (prosjek 20,2 poena po utakmici i 41,5% za tri poena) i Aleca Burksa (prosjek za 12,7 poena po utakmici i 40,1% za tri poena), mislim da imaju pravo izgleda da ne igraju samo u finalu Istočne konferencije, nego i finalu NBA lige!", napisao je Johnson na X-u.

Nakon Brooklyn Netsa, Washington Wizardsa, Indiana Pacersa, Utah Jazza i Detroita, Knicksi su šesta NBA franšiza za koju će zaigrati u desetogodišnjoj karijeri u NBA ligi.

Knicksi su na omjeru 33-18, šest pobjeda manje od Bostona koji je na vrhu. Jasno je da Babo s novom momčadi ide u napad na konferencijski naslov, a možda i NBA prsten, a očigledno se s tim slažu i legende NBA lige.

- Oduševljeni smo što Bojan Bogdanović dolazi u našu obitelj. Bojan donosi iznimno iskustvo u našu momčad, i što se tiče NBA-a i u reprezentaticnoj košarci. On je elitni strijelac koji se profilirao kao jedan od najboljih šutera NBA-a, što će koristiti našoj momčadi - rekao je predsjednik Knicksa Leon Rose.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Angela04727 10.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • RedDoor 09.02.2024.

    Sretno Bojane! 🇭🇷

  • srpskohrvatski paun 08.02.2024.

    hahahahahaha da nije JOKIC hahahhhahhahha bogdanovic je nula u NBA nikad nesto prikazano i vidjeno sam ga mediju u hr dizu hahhhahhahaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare