To je to što me zanima!

Magija na djelu: Modrić zabio golčinu, suigrači mu pljeskali!

Kapetan hrvatske reprezentacije još igra vrlo važnu ulogu u madridskom Realu, a ovog puta je na treningu imao trenutak inspiracije, koji je popraćen aplauzom svih prisutnih
Vidi originalni članak

Luka Modrić (35) iz dana u dan potvrđuje da su za njega godine samo broj i da mu uprava Real Madrida jednostavno mora ponuditi produženje ugovora. Iza Madriđana je domaći prvenstveni poraz od Cadiza, a čini se da je najbolji igrač svijeta 2018. godine stvar shvatio prilično ozbiljno. 

MARCA: 'Nije Modrić krivac, Zidane je! Četvorica više nisu za Real...'

POGLEDAJTE VIDEO: Projekt redizajna Santiago Bernabeua

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na treningu 'kraljevskog kluba' igrala se trening utakmica, a Modrić je još jednom pokazao svoje najjače oružje - desnu vanjsku i zabio gol pokraj nemoćnog golmana, a Luki su se na potezu nadivili svi suigrači i stručni stožer. 

"TOTALNI RESPEKT" Mbappe pohvalio Luku, Modrić mu odgovorio: I tebi, zvijezdo!

Luka i ostatak momčadi s Bernabeua se pripremaju za utakmicu Lige prvaka, koju ove sezone otvaraju u srijedu utakmicom protiv Šahtara iz Donjecka. 

U domaćem prvenstvu Real Madrid nakon pet kola ima tri pobjede, remi i već spomenuti poraz od Cadiza.

DOSTA JE VIŠE Pa-pa, maestro! Luka je zadnji put igrao u Maksimiru, a neće opet tako brzo ni 'vatreni'...

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • johnny001122 20.10.2020.

    jel moze jedan clanak o automehanicaru koji je izmjenio ulje u autu? da se jos malo cudim. mozete cak i opisati kako je to izveo tocno. prvo je uzeo alat...

  • johnny001122 20.10.2020.

    vau, nogometas je zabio gol na treningu. vau koja vijest. i to nogometas koji je cak i bio proglasen za najboljeg nogometasa svijeta. vau, ne mogu doci sebi.

  • mentalist1 20.10.2020.

    Modric je bez sumnje jedan od najboljih veznjaka u povijesti, ali ako nemate o cemu pisati bolje ne objaviti ovakav clanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare