To je to što me zanima!

Majer: Bolji smo od Feyenoorda i pokazat ćemo to u gostima...

Moja šansa u završnici? Sjajno mi je stavio loptu Ademi, baš smo imali identičnu situaciju na treningu prije utakmice. Malo je možda bilo prejako, htio sam je "špicom" piknuti, rekao je Ivanušec
Vidi originalni članak

Pa ne znam baš jesmo li zadovoljni, mislim da smo mogli pobijediti. Imali su oni svoje šanse, mi svoje, ali mislim da su naše bile bolje i da ne možemo biti zadovoljni. Zaslužili smo više od boda, konstatirao je Luka Ivanušec nakon remija b ez golova Dinama i Feyenoorda na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo najavljuje Feyenoord

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mogao je dinamovcima pasti mrak na oči već u osmoj minuti, ali Dominik Livaković obranio je kazneni udarac gostujućem kapetanu Berghuisu. Imali su Nizozemci još nekoliko odličnih prilika i nizali ih sve dok nisu u zadnjih 20 minuta ostali bez igrača manje.

KAKO SU IGRALI Livi junak, Gvardiol odličan na beku, a Jakić potpuno podbacio

- Kad su oni dobili crveni karton, mi smo kontrolirali igru i stvarali šanse, ali nismo zabili. Kad smo ušli Petković i ja, samo smo zamijenili strane i to je dobro funkcionirali - rekao je Ivanušec koji je imao najbolju Dinamovu šansu na utakmici u samoj završnici.

- Moja šansa u završnici? Sjajno mi je stavio loptu Ademi, baš smo imali identičnu situaciju na treningu prije utakmice. Malo je možda bilo prejako, htio sam je "špicom" piknuti, ali golman je stigao prije mene. CSKA? Očekujemo sličnu utakmicu, oni su isto tvrda ekipa, znam nekoliko momaka s kojima se stalno čujem.

KOMENTAR Dinamo je bez okusa i mirisa, preplašen, a žali za pobjedom

Lovro Majer, pak, misli da je bod svakome realno.

- Bilo je solidno, mislim zaslužena podjela bodova. Oni su imali penal, a mi nismo bili pravi i opušteni u prvom poluvremenu. Kasnije smo se digli, opustili se kada smo imali igrača više i pokazali što možemo, šteta što nismo tako od početka krenuli. Mislim da smo kvalitetnija momčad od Feyenoorda i da ćemo to pokazati u drugoj utakmici. Sada idemo u Moskvu po dobar rezultat, vjerujemo u prolaz.

Dominik Livaković:

- Možemo žaliti za tri boda iako su ono bili bolji u prvom poluvremenu. Imali smo i neke debitante u Europi i nije im bilo svejedno. Ja spašavam? Pa tu sam za ekipu, nekad ona mene spasi, nekad ja nju. Moramo biti zajedno.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HatersGonnaHate 23.10.2020.

    pozitiva, čak nakon cijele loše sezone do sada oni i dalje pričaju viceve - svaka čast Majer!

  • Trump Jong Un 23.10.2020.

    Nećemo čitati ove godine " puni kao brod "?

  • 22.10.2020.

    bolji ste možda vjerujem da nećete izgubiti i da ćemo proći skupinu. sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare