To je to što me zanima!

Makedonski pivot: Hrvati nisu bili tako moćni, mi smo bili loši

Nismo bili na potrebnoj razini. Međutim, nema predaje, idemo dalje. Možemo se nositi s Islandom i Španjolskom, rekao je legendarni makedonski reprezentativac Stojče Stoilov
Vidi originalni članak

Hrvatska je protiv Makedonije slavila 31-22, no neki makedonski igrači i nisu previše uvjereni u moć momčadi Line Červara.

HRVATSKA - MAKEDONIJA 31-22 Šego i čudesni Kauboji razbili Makedonce za drugi krug SP-a

- Nismo bili na potrebnoj razini. U određenom dijelu utakmice uspjeli smo parirati Hrvatskoj, ali napravili smo mnogo pogrešaka, promašili smo previše zicera. Nije Hrvatska igrala toliko moćno koliko smo mi odigrali ispod svake razine. Međutim, nema predaje, idemo dalje. Možemo se nositi s Islandom i Španjolskom - rekao je Stojanče Stoilov, legendarni makedonski pivot kojeg je Hrvatska međutim ostavila na tek dva pogotka.

Do ludila ga je dovodio hrvatski golman Marin Šego, a izbornik makedonske reprezentacije Raul Gonzalez nahvalio je našeg Super Šegu:

ŠEGO, MAJSTORE Pa imamo golmana za medalju! Šego je novi div iz Međugorja

- Znali smo da je vrlo teško igrati protiv Hrvatske i zato smo forsirali napad sedam na šest. U obrani sa zonom 5-1 na trenutak smo im stvorili neke probleme, ali onda smo se promijenili obranu kada je Hrvatska počela igrati sedam na šest i kad je ušla u ritam. Naš problem danas je bio Šego koji je bio savršen. Branio je sve što smo gađali sa šest metara i nije nam dopustio da se vratimo u igru. Imali smo šanse za povratak u drugom poluvremenu, ali nismo iskoristili priliku koja nam je ukazana. Još uvijek imamo priliku proći dalje i usredotočeni smo na to.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kontramrakukontrasili 15.01.2019.

    Stojanče odi ti na gravče na tavče

  • 15.01.2019.

    Legendarni pivot.Prijavite na vic dana,i covik se zove stojance ne stojce

  • normalan normalan 15.01.2019.

    Stojanće kako ti se zove država i kojim jezikom pričate u toj vašoj državi ( severna makedonija ) 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare