To je to što me zanima!

Mamić: Bilić mi je dao savjet, probat ćemo napasti Arsenal

Nećemo se samo braniti, želimo pokušati igrati s Arsenalom pa i ugroziti ga. Zvao sam Bilića i dao mi je poneki savjet, rekao je Zoran Mamić uoči Arsenala u utorak
Vidi originalni članak

Liga prvaka vraća se u Zagreb! Dan uoči dolaska londonskog Arsenala na Maksimir pred novinare su izašli Zoran Mamić , Domagoj Antolić i Marko Rog, a iz Dinama su poručili kako je prodano oko 14.000 ulaznica.

- Čeka nas otvaranje Lige prvaka. Za mene kao trenera najljepša moguća nagrada. Ali i nagrada za momčad i sav trud. Svi jedva čekamo utakmicu. Vjerujemo da će biti dobra atmosfera - rekao je Zoran Mamić.

- Svjesni smo realnosti i kvalitete Arsenala. No vjerujemo da fanatičnom borbom možemo napraviti pomutnju gostima. Nećemo se samo braniti, želimo pokušati igrati s Arsenalom pa i ugroziti ga - dodaje Mamić .

Iako pred blagajnama nema većih redova, Mamić je optimističan.

- Želim pozitivu i pravo navijanje. Očekujem pun stadion i atmosferu kakvu moja momčad zaslužuje. Protiv Skënderbeua smo imali pravu podršku - dodaje trener zagrebačke momčadi.

Slaven Bilić je s West Hamom dobio Arsenal.

- Čuo sam se s Bilićem. Razgovarali smo nekoliko minuta i dao mi je poneki savjet - otkrio je Mamić i dodao:

- Upoznao sam Wengera prilikom transfera Eduarda u Arsenal. Što reći o njemu? Jedan od najboljih svjetskih trenera, 19 godina u Arsenalu. Privilegija je igrati protiv takve veličine - dodaje Mamić .

Kod analize Arsenala trener Dinama nije gubio vrijeme na mane.

- Rekao sam igračima da ćemo analizu raditi u dva dijela. Prvo ćemo gledati pozitivne stvari Arsenala, neka dva do tri sata, a negativnim stvarima nećemo se ni stići baviti. Moramo puno trčati, biti disciplinirani, ali i imati malo sreće - završio je Mamić .

Antolić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Jedva čekamo utakmicu. Ponosni smo što smo dio Lige prvaka. Arsenal je godinama u vrhu europskog nogometa, a mi se nadamo pozitivnom rezultatu, rekao je Domagoj Antolić i dodao:

- Znamo što nas čeka. Vidjet ćemo hoće li nas Arsenal natjerati da se povučemo.

Utakmicu s nestrpljenjem očekuje i Marko Rog.

- Vjerujemo u sebe, nadamo se da možemo parirati velikom Arsenalu. Trema? Zasad samo pozitivna trema. No ona će nestati čim krene utakmica - rekao je Rog.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Ultras redstar1991 16.09.2015.

    Kakav povoljni rezultat,Bilić mu dao instrukcije,isti Bilić koji je jedva Maltežanskog predstavnika prošao u UEFA kupu.Sine potres od sinoć je bio samo blagi šuterski trening za Tobdžije,tek će večeras da se trese,mreža Dinama puna kao i uvek..AVANTI,AVANTI,STELLA ROSA

  • Ultras redstar1991 16.09.2015.

    Kakav povoljni rezultat,Bilić mu dao instrukcije,isti Bilić koji je jedva Maltežanskog predstavnika prošao u UEFA kupu.Sine potres od sinoć je bio samo blagi šuterski trening za Tobdžije,tek će večeras da se trese,mreža Dinama puna kao i uvek..AVANTI,AVANTI,STELLA ROSA

  • fuu kam ise jr 16.09.2015.

    Mozda nije sportski ali ja bi unaprijed potpisao minimalan poraz..s druge strane svidja mi se ovaj potez Mamica ! Nazvao je Bilica I lijepo ga pitao za savjet, za svaku pohvalu , Zoran time ne gubi na kredibilitetu , cak sto vise ..a pitao je covjeka koji ima vise iskustva a I pobjedio je Arsenala sa West Ham ! Bravo za Z Mamica I sretno plavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare