Obavijesti

Sport

Komentari 155

Mamić: Bilić mi je dao savjet, probat ćemo napasti Arsenal

Mamić: Bilić mi je dao savjet, probat ćemo napasti Arsenal
5

Nećemo se samo braniti, želimo pokušati igrati s Arsenalom pa i ugroziti ga. Zvao sam Bilića i dao mi je poneki savjet, rekao je Zoran Mamić uoči Arsenala u utorak

VIDEO

Liga prvaka vraća se u Zagreb! Dan uoči dolaska londonskog Arsenala na Maksimir pred novinare su izašli Zoran Mamić , Domagoj Antolić i Marko Rog, a iz Dinama su poručili kako je prodano oko 14.000 ulaznica.

- Čeka nas otvaranje Lige prvaka. Za mene kao trenera najljepša moguća nagrada. Ali i nagrada za momčad i sav trud. Svi jedva čekamo utakmicu. Vjerujemo da će biti dobra atmosfera - rekao je Zoran Mamić.

- Svjesni smo realnosti i kvalitete Arsenala. No vjerujemo da fanatičnom borbom možemo napraviti pomutnju gostima. Nećemo se samo braniti, želimo pokušati igrati s Arsenalom pa i ugroziti ga - dodaje Mamić .

VIDEO

Iako pred blagajnama nema većih redova, Mamić je optimističan.

- Želim pozitivu i pravo navijanje. Očekujem pun stadion i atmosferu kakvu moja momčad zaslužuje. Protiv Skënderbeua smo imali pravu podršku - dodaje trener zagrebačke momčadi.

Slaven Bilić je s West Hamom dobio Arsenal.

- Čuo sam se s Bilićem. Razgovarali smo nekoliko minuta i dao mi je poneki savjet - otkrio je Mamić i dodao:

- Upoznao sam Wengera prilikom transfera Eduarda u Arsenal. Što reći o njemu? Jedan od najboljih svjetskih trenera, 19 godina u Arsenalu. Privilegija je igrati protiv takve veličine - dodaje Mamić .

Kod analize Arsenala trener Dinama nije gubio vrijeme na mane.

- Rekao sam igračima da ćemo analizu raditi u dva dijela. Prvo ćemo gledati pozitivne stvari Arsenala, neka dva do tri sata, a negativnim stvarima nećemo se ni stići baviti. Moramo puno trčati, biti disciplinirani, ali i imati malo sreće - završio je Mamić .

Antolić: Nadamo se pozitivnom rezultatu

Jedva čekamo utakmicu. Ponosni smo što smo dio Lige prvaka. Arsenal je godinama u vrhu europskog nogometa, a mi se nadamo pozitivnom rezultatu, rekao je Domagoj Antolić i dodao:

- Znamo što nas čeka. Vidjet ćemo hoće li nas Arsenal natjerati da se povučemo.

Utakmicu s nestrpljenjem očekuje i Marko Rog.

- Vjerujemo u sebe, nadamo se da možemo parirati velikom Arsenalu. Trema? Zasad samo pozitivna trema. No ona će nestati čim krene utakmica - rekao je Rog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz